Re: –> asian(?)tuntija - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#415083 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (15.6.2013 19:37:09)

asiantuntija kirjoitti: (15.6.2013 13:18:13)
KL on todellakin ollut eräässä seurassa kilpailutoimikunnan puheenjohtajana tekemässä päätöstä, ettei pelaava seuran jäsen voi osallistua mestiksiin, koska ko. seura ei ole hänen kotiseuransa, joten tässäkin KL valehtelee.

Löytyisikö nimim. asiantuntijalta jotakin näyttöä asian tueksi? Ainakaan minun tällä ensimmäisellä puheenjohtajakaudellani ei tällaista kysymystä ole toimikunnalle tai tietääkseni myöskään ry:n hallitukselle esitetty. Jos (ja kun) ei näyttöä löydy, toteamme nimim. asiantuntijan valehtelijan lisäksi panettelijaksi.

Ko. seurassa on mestaruuskilpailujen kilpailukutsussa jo vuosia ollut lause, jonka mukaan osallistumisoikeus on vain niillä, joiden kotiseura ko. seura on. Minun aloitteestani se tullaan nyt poistamaan ja tänä vuonna seuramme lyöntipelimestiksiin saavat osallistua kaikki seuramme jäsenet. Eipä tosin asiasta ole suurempaa ruikutusta kuulunut edellisinäkään vuosina, joten tuskin mitään varsinaista ryntäystä pääse syntymään niistä, jotka eivät aiemmin ole mestiksiin päässeet osallistumaan.

asiantuntija kirjoitti: (15.6.2013 13:18:13)

Seuran mestiksetkin hoiti kisaohjelmaan lakkiaispäiväksi toukokuun lopulle.

Kilpailukalenterista päättävät meillä päin ry:n hallitus ja oy:n hallitus yhteistuumin siten, että ry:n hallitus valmistelee ehdotuksen, jonka oy:n hallitus sitten joko hyväksyy tai hylkää. . Prosessiin osallistuu siis parikymmentä ihmistä, joten meitä kaikkia voi asiasta syyttää aivan tasapuolisesti ja kieltämättä aiheesta. Niin ja kyseessä olivat reikäpelimestikset.

Kappale 1
Kyllä kilpailutoimikunnan puheenjohtajalla on se suurin vastuu, mitä yhdistyksen hallitukselle esitetää. Toimikunnan puheenjohtaja myös vastaa, ettei esitys ole yhdistyslain vastainen.
Summa summarum, toimikunnan puh. johtaja ei tunne yhdistyslain alkeitakaan.
Vanhaan laivastaiseen yleiseen käytäntöön aina viitataan, kun ei tiedetä asioista, varsinkin politiikassa ja lahjuksissa. Tämä vanha käytäntö ei tee asiasta hyväksyttävää, vaan osoittaa tietämättömyyttä. Mitä tulee sinun aloitteeseesi lainvastaisuuden poistamiseksi, niin eiköhän se tullut tältä palstalta.

Mitä tulee kilpailukalenterin hyväksymiseen, niin suurin vastuu siinä on toimikunnan puheenjohtajalla,mutta mukavaahan se on jaella vastuuta muillekin.
Ihme,ettei ole kataisen hallituksen vika.