Re: Asiaa opiskelijoiden tilanteesta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAsiaa opiskelijoiden tilanteestaRe: Asiaa opiskelijoiden tilanteesta

#480208 Ilmoita asiaton viesti

varusmiesten asiat ovat myös aika rähmällään. ite kun olin intissä, niin ei ollut kovin siistiä 3,60 päivärahalla elellä. helsingin sisäinen bussilippu maksaa 2,20e tai vaihtoehtoisesti kortilla 1,80. puolustusvoimat (santis) tuki 8 eurolla bussimaksuja, mutta onhan varusmies varusmies myös lomalla. päivärahat menee helposti jo bussimaksuihin.. itellä oli se hyvä tilanne, että asui himassa, ni hommat suju helpommin.. intti on kuitenkin se max 362. opiskelut useita vuosi. mielestäni asioita ei voi suoraan verrata keskenään. armeijassa vain on niin paljon ilmasta, laitoksen puolesta, että siksi päivärahat on niin naurettavat.

’Mahtaisikohan kyse olla kuitenkin vain siitä, että kyseisillä yrityksillä juuri on hieman pidemmän ajan tähtäin?’

Sano mulle joku yritys, joka ajattelee lyhyttä tähtäintä vaan. Johan yksittäinen investointi on sen verran kallis, ettei niitä kuoleteta muutamassa vuodessa, ellei satu lottoa voittamaan. Jos kasvetaan, halutaan kasvaa lisää ja vielä lisää! Ne on sitten tuotteet, joiden elinkaari on lyhyt/pitkä. Sitten taas suunnitellaan uusia tuotteita, joilla ’kynitään’ asiakkaat. Golfissa on myös pidemmän ajan tähtäin, koska kentän valmistuksen takaisinmaksuaika on useamman vuoden mittainen, vaikka raha onkin ollut viime aikoina halpaa..

’Jostain taisin lukea, ja oikein hymyilytti tuo opiskelija-alennus, joka koski arkipäiviä ennen klo 15. Samanlaisiin ’tarjouksiin’ voipi törmätä esim. uimahalleissa.’ Millamagia, ihan oikein juu. Helsingissä kaupungin uimahallit soveltaa tota käytäntöä.