Re: Arvovallattoman kysymys - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHeitetäänpä pikku pähkinäRe: Arvovallattoman kysymys

#278942 Ilmoita asiaton viesti
ts

vieraspelaaja kirjoitti: (10.8.2012 7:13:22)
Kun pallo on tai on ollut bunkkerissa, säännöt antaa hieman erilaiset mahdollisuudet kuin jos se ei ole ollut bunkkerissa, haravoinnin ja myös muissa suhteissa, esim. haittatekijöiden poistamisen tai maanpinnan koskettamisen suhteenennen lyöntiä.
Jos on sitä mieltä, että sääntöä pitää muuttaa, kannattaa olla yhteydessä R&A:han, eikä meuhkata asiasta täällä. Kun loordeille riittävän selvästi kertoo, että he ovat yleensäkin ymmärtäneet pelin hengen täysin väärin ja ovat muutenkin idiootteja, muutos tehdään varmasti nopeutetulla aikataululla.

Nii… kysehän ei ole mun mileipiteestä lainkaan. Satun vaan olemaan yksi joka heti ymmärsi selityksen kuultuaan mikä tuossa säännössä on pielessä. Siitä en tiedä aikooko asiaa selittänyt taho sitä viedä edemmäs, mutta varmaan käy ainakin keskustelua asiasta.

Sen sijaan hemmetin hassulta tuntuu, että sinun mielestäsi juuri tällaisesta asiasta ei voisi sääntöpalstalla keskustella ja sen muutoksen tarvetta perustella. Mielenkiintoinen mielipide.

Ja edelleen siis ristiriitahan on siinä, että tuon bunkkerin saa KAIKISSA muissa tapauksissa haravoida, paitsi jos lyö sieltä varapallon. Miksi siis varapallon lyöminen pitäisi asettaa muita tilanteita epäedullisempaan tilanteeseen ja sen kautta hidastaa peliä?