Re: Arvovallattoman kysymys - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHeitetäänpä pikku pähkinäRe: Arvovallattoman kysymys

#278935 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (9.8.2012 17:46:56)

ts kirjoitti: (9.8.2012 10:08:03)

KL kirjoitti: (9.8.2012 10:01:52)
Entäs kun pelaaja jättää jälkensä haravoimatta ja könyää sieltä poterobunkkerista ylös vain havaitakseen. että pallo onkin bunkkerin reunalla sikasyvällä raffissa ja aivan mahdottomassa paikassa? Tuleeko penaltteja, jos pelaaja päättääkin palata edellisen lyönnin paikalle ja haravoi jälkensä? Entä jos olisikin haravoinut jälkensä ensin? MISSÄ RAJA KULKEE?

Juu… nääs kiireessä tulee vain olennainen otettua.

Mitäs jos vastaisit itse. Saisiko nuo jäljet haravoida muutenkin heti bunkasta noustessaan vaikka sitten palaisikin takaisin.

Koita nyt helvatti ymmärtää, että tarkoitus on päästä samaan lopputulokseen toimintatavasta riippumatta ja se on ainoa olennainen asia tässä.

Ymmärrän täysin mihin tässä tähdätään, joten heitetäänpäs pallo takaisin sinulle.

Muotoilepas sääntöteksti sellaiseksi, että siihen haluamaasi lopputulokseen päästään. Minä sitten yritän löytää tilanteita, joiden vuoksi joudutaan asiaa tarkastelemaan uudestaan. Esimerkkinä vaikkapa sellainen tilanne, jossa pelaaja lähtee palloaan etsimään haravoimatta jälkiään ja palaa sitten lyömään uuden pallon. Saako hän nyt haravoida jäljet, koska hän olisi saanut haravoida ne ennen bunkkerista poistumistaan?

Ja mä kysyn edelleen, mikä sääntö kieltää pelaajaa haravoimasta bunkkerin kun hänen pallonsa ei ole siellä ja pelissä?