Re: Apua mailojen hankintaan!! (aloittelija, mies) - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Apua mailojen hankintaan!! (aloittelija, mies)

#318890 Ilmoita asiaton viesti
KL

Ensin ajattelin, etten viitsi tähän ketjuun (jonka kuitenkin ihan mielenkiinnosta luin) vastata, mutta tulin toisiin aatoksiin, sen verran olen pettynyt joidenkin vakipalstalaisten vastauksiin kuin myös ketjun aloittajan jääräpäisyyteen ostaa mailat netistä, mikä aloittelijalle on juuri se kaikkein hankalin, epävarmin ja vaivalloisin tie.

Niille vakipalstalaisille, jotka viitsivät ainoastaan epäillä ketjun aloittajan motiivia tai piruilla muuten vain, heitän kysymyksen: Oliko ihan oikeasti vaivan arvoista sen ihan aidon (oman) hyvän neuvon antamisen sijaan ruveta sekoittamaan ja masentamaan ketjun aloittajaa ja mikä oli se motiivi tehdä niin? Ja jos tämä threadi onkin vain myöhästynyt aprillipila, niin kannattiko siihen lainkaan käyttää aikaa? Kokemuksesta tiedän, että joillakin on vain pakonomainen tarve saada kirjoittaa ilman mitään sanottavaa (myönnän, joskus syyllistyn siihen itsekin), mutta pitäisikö kumminkin ihan oikeasti miettiä milloin sitä huuhaata alkaa kirjoittaa? Jos ketjun aloittaja ihan oikeasti pyytää neuvoa, niin miksei hänelle niitä voi antaa ja jättää peen jauhamisen sikseen?

Ja Daisylle: Mikä ihme siinä on, ettet usko niitä muutamia aidosti hyviä neuvoja mennä lähimpään golfliikkeeseen ja kysyä sieltä neuvoja?? Ei sinun ole niitä mailoja sieltä pakko ostaa, jos hinnat ovat mielestäsi liian korkeita. Sen kun kirjaat muistiin myyjän ohjeet ja käytät niitä hyväksesi. Myös lähimmän golfkentän (pakko teillä on kenttä olla jossakin lähellä, kun kerran aiotte pelata) pro / pro shop antavat neuvoja jopa ilman suurempia kustannuksia. Kokematon ja tietämätön saa olla, mutta tyhmäksi ei pidä heittäytyä.

Ja niille vääräleuoille, jotka seuraavaksi heittävät kommentin tyyliin ’Ahaa! Daisy taitaa olla KL:n sisko/salarakas/tytär/mummo/homonarkomaaniveli/tms’. kerron heti, etten ketjun aloittajaa mitenkään voi tuntea, koska kaikki tuntemani ihmiset asuvat alle 50 km säteellä lähimmästä golfliikkeestä, paitsi Gerhard, jonka kotikylän Genthinin lähistölle ei ole golfliikettä syntynyt, vaan lähin on Berliinissä 128 km päässä. Sitä paitsi, jos tuntisin ko. henkilön, ei hänen olisi tarvinnut vaivautua tätä ketjua aloittamaan, yhtä huonoja neuvoja osaan minäkin antaa ja olisin jopa heti kaupannut vanhaa settiäni hyvään hintaan….

Tämä kirjoitus toivottavasti antaa meille kaikille hieman itsetutkiskelun syytä, ja jatkossa pikemminkin toivotamme noviisit tervetulleiksi palstalle (meidän kaikkitietävien mielestämme) tyhmine kysymyksineen heidän masentamisensa sijaan, sillä meistä jokainen on joskus ollut ihan samassa asemassa heidän kanssaan.