Re: Aloittelijalle sopivien käytetyjen mailojen valinta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetAloittelijalle sopivien käytetyjen mailojen valintaRe: Aloittelijalle sopivien käytetyjen mailojen valinta

#300613 Ilmoita asiaton viesti

Osta TaylorMade R7 mailat, normaalisetti, ei esim. Draw-malli. Mailat tulivat markkinoille jo 2008 ja niitä myytiin runsaasti, mutta yllättäen niitä ei ole käytettyjen markkinoilla juurikaan. Kertonee, että ovat edelleen käytössä alkuperäisellä ostajalle tai kaveripiirissä. Itse palasin niillä, myin pois uudemman mallin tieltä, mutta ostin uudelleen takaisin ko. R7-mallin mailasetin. Helpot pelata ja settien hinnat 100-200 euroa. Löytyy muutama setti mm. Golfbidderin varastosta, tarkistin juuri äsken.
Toinen hyvä vaihtoehto on testata eri mailoja ja ostaa sen perustella sopiva setti. Testauksen voi tehdä ammattilaisten avulla tai lainaamalla käytettyja tai demomailoja.
Onnea setin hakuun, mutta älä mene vipuun ja osta heti kalliita uusia mailoja, jos harrastus vaikka ei otakaan tuulta purjeisiin. Uusia settejä sitten kyllä löytyy pilvin pimein ostettavaksi, jos harrastus jatkuu, taidot kehittyvät ja tarvetta tulee.