Re: Alle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan… - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAlle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan…Re: Alle puolet GC:n suorittaneista liittyy golfseuraan…

#429166 Ilmoita asiaton viesti

tuplabogi kirjoitti: (16.3.2012 15:26:59)
Muuten tästä golfliiton vakuutuksesta liitto maksaa noin yhden euron/jäsen vakuutusyhtiölle vuodessa eli noin 140 000 eyroa.
Tällaista kuulin ,kun kerran sitä kysäsin.

Niinpä… tämä on yksi seuraus systeemistä, jossa jokainen golfin satunnainenkin harrastaja yritetään pakottaa toimimaan samoin kuin kilpaurheilija, eli kuulumaan urheiluseuraan. Sitten golfliitto maksaa jokaiselle satunnaiselle harrastajallekin vakuutuksen, joka on 90% pelaajista täysin turha, koska heillä on kuitenkin joku toinen vakuutus joka kattaa saman asian.

Vielä pykälää järjettömämpi asia tietenkin olisi se, että jokainen satunnainenkin harrastaja yritettäisiin pakottaa ostamaan osake tai kausipelioikeus.

Ainoa selitys tälle toiminnalle lienee se, että Golfliiton ja joidenkin golfvaikuttajien mielestä satunnaisia golfin harrastajia, kuten minä, ei ole ollenkaan edes olemassa, tai ainakaan ei saisi olla?

Muissa urheilulajeissa kai edes seuraan kuuluminen ei sinänsä anna / pakota maksamaan mitään vakuutusta, vaan vakuutus on sidottu ’kilpailulisenssiin’, koska jos kilpailee (ainakin jollakin tasolla) silloin normaalit tapaturma yms. vakuutukset eivät yleensä ole voimassa, vaan tarvitaan erillinen urheiluvakuutus. Tämä tarve tulee siis vakuutusehtojen suunnasta, toisin kuin golfin satunnaisella harrastajalla.