Re: Aivan turha - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötAivan turhaRe: Aivan turha

#287824 Ilmoita asiaton viesti

janus kirjoitti: (21.4.2010 16:33:58)

Täyttä puppua! Ehkä itse olisit toiminut kertomallasi tavalla, sensijaan uskon että Davies olisi toiminut kuten toimi, jokatapauksessa.

Säännöstä tietämättömänä olisi jäänyt rankku antamatta itselleni tässä tilanteessa, mutta tähän mennessä kyllä olen aina itseäni rankaissut, kun säännöt ovat niin sanoneet. Tämä täysin riippumatta siitä näkikö kukaan vai ei.

Toivottavasti sinä ja KL olette oikeassa ja minä väärässä, mutta näinkin lyhyen peliuran (toinen kausi alkamassa) aikana on jo nähty kaikenlaista ja naivi usko golffareiden erinomaiseen ja tinkimättömään rehellisyyteen on kyllä kadonnut. Rehellisiä siis varmasti on suurin osa golffareista/urheilujoista on, mutta jos nyt miettii kilpaurheilua yleisesti, niin huipulla on kyllä aika paljon kusetusta (doping, F1-vakoilut, jne) Totta kai meidän golffarien täytyy olla siinä uskossa, että laji on puhdas ja täysin epärehellinen, kuten Suomen hiihtomaajoukkue ennen vuotta 2001

Sorry off topic ja kiitos KL tuosta vastauksesta diskauksen vaikutuksesta lopputulokseen uusintakierroksella

On totta, että kaikki etenkään klubipelaajat eivät ole rehellisiä, mutta minun kanssani kilpailussa pelatessaan he eivät välty rankaisemiselta epärehellisesti toimiessaan. Vaikea on tietysti leimata joku henkilö epärehelliseksi, mikäli hän sääntöjä rikkoessaan on uskottavasti epätietoinen rikkomuksestaan. Säännöt kannattaa siis opiskella jollain tavoin, jotta ei erehdytä luulemaan fuskariksi. Fuskaaminen on erittäin typerää ja siitä jää ennemmin tai myöhemmin kiinni ja silloin maineenmenetys on pysyvä. Klubeilla muistetaan fuskarit ja heidän tekonsa vuosikausia, jopa vuosikymmeniä. Jos joku unohtaa tai ei tiedä, niin joku kyllä kertoo ja muistuttaa.