Re: Aa-puu-va! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#238278 Ilmoita asiaton viesti

yeux de serpent kirjoitti: (21.7.2007 14:11:27)

Voipi olla, että ovat kärkkäreitä. Kävin rangella kokeilemassa kolmella eri rautaseiskalla, joista yksi oli ’uusi’ blade, toinen vähän haastavampi, mutta kuitenkin cb, ja kolmas taylor maden firesole TT Lite XL reguvarrella.

Valitettavasti suurempaa analyysia ei tuosta sessiosta pysty tekemään, oli taas niitä päiviä, etten osunut kunnolla edes palloon. Rautaseiskalla hädin tuskin 130 metriä myötätuuleen, tämän päivän ’hyvällä’ osumalla. Tahtoivat pallot edelleen aueta oikealle, vieläpä pikku slicella, joka ei normaalisti ole mun lyönnille ominaista.

Kantaosumia tai s******lyöntejä en ole kyllä lyönyt pitkään aikaan, eli on hyvinkin mahdollista, että osumat ovat enemmän kärjen puolella. Divotin paksuudesta eri puolilta en tähän hätään osaa sanoa. Täytyy tänään ottaa työntömitta kierrokselle ja tsekkailla divotteja vähän tarkemmin :).

Toinen vaihtoehto (eihän tässä oikeastaan ole mitään muuta ideaa kommentoida lyöntiä näkemättä, kuin se, että voit itse saada vaihtoehtoisia perspektiivejä oireiden tarkkailuun…) voisi olla se, että osut kärkeen, mutta tulet palloon lapa hieman auki, ja vieläpä kanta hieman turhan ajoissa turpeeseen. Tämä voisi johtaa suurempaan dynaamiseen loftiin ilman prässiä, jolloin korkeahko lepsu push tai slaissahtava push voisi hyvinkin olla seurauksena. Vähän niin kuin pikkasen pieleen mennyt isojen poikien high fade. Tsekkaa siis myös pallon paikka (onko liikaa vasemmalla) ja grippi (turhan heikko). Jos kompensoit pitkien rautojen hook-taipumusta tuollaisilla pienillä korjauksilla, ne saattavat lyhyillä raudoilla tuottaa hieman toisenlaisen lopputuloksen.

On nimittäin vaikea uskoa, että mitään ihan fundamentaalia (sehän on tietty suhteellista) olisi pielessä, jos kerran onnistut pelaamaan tuohon +8:n pintaan. Ovatko uudet mailat saman mittaiset ja samoilla lie-kulmilla kuin aiemmat?