Re: 4. Tasoituskierrosta - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännöt4. TasoituskierrostaRe: 4. Tasoituskierrosta

#293672 Ilmoita asiaton viesti

4:n tasoituskierroksen vaatiminen kilpailuoikeuden säilyttämiseksi on johtamassa siihen, mitä alkukaudesta ennustelinkin.

Omassa seurassani (seurani on aktiivinen golfseura etelässä, eikä mikään etäseura) 450 pelaajaa on jättänyt vaadittavan 4 tasoituskortta 3.10 mennessä; 850 jäsentä on sitten jättänyt 3 tai sitä vähemmän. Koskapa golfkausi on jo lopuillaan, niin omassa seurassani suurin osa pelaajista tulee olemaan ilman kilpailuoikeutta ensi kauden alussa. Pitää sitten jättää 3 korttia, ennenkuin tasoitus ’aktivoituu’.

Siis eihän tässä ole mitään järkeä, että ensi kauden alussa suuri osa Suomen golfareista on ’kilpailukelvottomia’. Tietenkin näistä vähemmän aktiiveista golfareista harvat kilpailevat, mutta edellä mainittu EGA:n säännön noudattaminen varmistaa sen, että virallisempiin kilpailuihin saadaan entistä vähemmän uusia kasvoja.

Mikähän on tilanne muissa seuroissa, onko tilanne yhtä huono kuin allekirjoittaneen seurassa? Jos myös muissa seuroissa on sama tilanne, niin EGA:n sääntö on syytä kylmästi unohtaa ensi vuonna Suomessa. Olen melko varma, että ko sääntöä ei kirjaimellisesti noudateta muuallakaan Euroopassa. Suomessa on tosin tapana olla ’paavillisempia’ kuin paavi itse.