Re: 12 reikää - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaiden edutRe: 12 reikää

#449180 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (27.2.2011 1:27:29)

KL kirjoitti: (26.2.2011 21:08:53)

ts kirjoitti: (26.2.2011 18:54:08)

puttarijari-._/ kirjoitti: (26.2.2011 14:07:27)
Mikä estää pelaamasta 12 reikää ja lähtemästä sen jälkeen kotiin? .

Golfin säännöt ainakin tasoituksesta 18,4 alaspäin. Iltakävelyllähän kukaan ei estä jolkottelemasta vaikka kolmea reikää, mutta ei siitä golfkierrosta synny.

Äläs nyt, hyvä mies. Eivät säännöt kiellä pelaamasta kahtatoista reikää, mutta tasoituksellista kierrosta siitä ei nykyjärjestelmässä saa.

ÄLÄ SAATANA!!1 Niinkö tuo menee…

Oot sä kyllä ihan oikeesti uskomaton tyyppi. Koko ajan olen puhunut täyden kierroksen määritelmän muuttamisesta ja nimenomaan golfkierroksesta. Nythän voisit vaikka lukea sen määritelmän kirjasta. Ja edelleen iltakävelyllä saat pelata vaikka puoli reikää, kun tuo kolme ei sinulle auennut, mutta golfkierrosta siitä et sääntöjen mukaan saa.

Tämäkin on mennyt jostain syystä kauas OT:n puolelle, mutta palataan hieman takasin..

Verrattuna gf-pelaajaan, omistajan etuihin kuuluu sekin että voi helposti soveltaa pelaamista kentällä. Kiertää muutaman väylän ja jättää jonkun osan kentästä pelaamatta. Tai pelata kierroksen jälkeen uusiksi osan kentästä jne. Tietenkin siten ettei aiheuta kenellekään odottelua tai muuta haittaa. Tapana on myös sopia aikeistaan cm:n kanssa.

Toki tällainen onnistuu hyvällä tahdolla gf-pelaajiltakin. Aikoinaan oli monella kentällä oikein tapana pelata varsinaisen kierroksen jälkeen uusiksi muutama alkureikä ja takaisin päin viimeisiä väyliä. Siihen aikaan, kuten ei nykyäänkään ollut minkäänlaista kiirettä pois kentältä. Puhumattakaan että olisi ollut tarvetta lyhemmille kentille (siis 12 reikäiselle). Tässä mielessä maailma tuntuu kehittyvän huonompaan suuntaan.