Re: + 11’C ja kenttiä suljetaan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistä+ 11’C ja kenttiä suljetaanRe: + 11’C ja kenttiä suljetaan

#343974 Ilmoita asiaton viesti

Oliko keskustelun avaaminen sen väärtti. Tulihan testattua jälleen kerran asioiden ymmärtämistä…Osa keskustelijoista pani lekkeriksi jälleen kerran…

Mutta, kausi on lyhyt ja sen pidentämiseen pitäisi tehdä kaikki mahdollinen. Nurmet kestää kovaakin kulutusta, se on nähty Teijossa, Peuramaalla ja Espoossa (EGS). Espoossa pelattiin 2003 vielä 11.12. griineille ja kesällä oli ammattilaiskisat Suomen parhaille (ainakin silloin) griineille.

Suurella osalla Etelä-Suomen kentistä on ympärivuotinen henkilökunta. Toiminnajohtaja voisi hallinnoida muutaman ylimääräisen viikonlopun ja vetää hieman enemmän lonkkaa lumikauden aikaan. Uskoisin, että koukkupolvista löytyisi vapaaehtoisia, jotka voisivat myös päivystää rakkaudesta lajiin viikolla. Kuten joku mainitsikin SHG:n kentillä ja joskus myös Teijossa pantiin raha kirjekuoreen ja nimi kirjaan ja eikun pelaamaan.

Kuten keeper täällä kirjoitti talvi tekee kaikkein eniten tuhojaan, joita ei voi ennakoida. Kun lumi sataa jäätymättömään maahan ollaan yleensä vaikeuksissa…

Omien havaitojeni (toki vain empiirisiä) mukaan ruoho lähtee yleensä kasvamaan juuresta tai siemenestä (boa annual). Se mitä sen varsistolle on syksyllä on tapahtunut, ei ole tässä casessa ratkaisevaa.