Puhutaan välillä rahasta(kin) - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitPuhutaan välillä rahasta(kin)

#451413 Ilmoita asiaton viesti
Jii

ts kirjoitti: (18.11.2010 20:32:15)

Jii kirjoitti: (18.11.2010 20:01:18)
Golfia voi ja saa pelata vähän tai paljon

Täällä on puhuttu paljon rahasta ja vähän pelaavien merkityksestä koko alan taloudelle. Heidän merkityksensä kokonaisuudelle on varsin olematon, vaikka jonkun satunnaisen green feen joskus maksaisivatkin.

Alaa pitävät pyörimässä ne ihmiset, jotka oppivat, innostuvat ja innostumisen vuoksi alkavat pelaamaan paljon. Paljon pelaava jätttä koko kuviolle rahaa varmaan sellaisen 20 satunnaispelaajan verran, ellei jopa enemmän.

Unohtakaa kokonaan tilanne mikä nyt on ollut, ja miettikää jos asia olisi aina ollut kuten nyt on ehdotettu.

Hei ts,

Lähes kolmannes jäsenmaksutuloista kertyy HCP 37-52 joukolta.
SGL:n vuosittainen osuus on vajaa 1.000.000 € ja yhdistysten 2.000.000 € jäsenmäärän perusteella arvioituna.

Pelikausimaksu vastaa noin 15 greenfeetä. Paljon pelaava siis tuottaa kentälle neljän vähänpelaavan verran (oletus vähän = alle 4 kierrosta). JOS paljon pelaava kiertää kenttää enemmän kuin 15 kierrosta primetime-aikoina, niin hän luultavasti estää jo kentän muuta GF-myyntiä ja pahimmillaan voi viedä kymmenien potentiaalisten gf-maksajien (tai seurakavereiden) lähtöajat.

Kun lähes jokainen pelaaja on hankkinut golfvälineet, niin olisiko paljon pelaavan välineinvestointi nelinkertainen vähän pelaavaan verrattuna?

Kaiken kaikkiaan ’vähän pelaava’ kolmannes tuo olennaisen osan golfalan tuotoista. Ei heitä pidä väheksyä!

Aikaisempi kommenttisi golffarin tavoitteellisesta kehittymisestä ja kehittämisestä oli erinomainen. Tee siitä oma keskustelunaihe!

Oma golfin pelailuni alkoi 90-luvulla, jolloin myös hankin ensimmäisen golfosakkeeni. HCP myös riittää kaikille Suomen kentille.