Mailavalinnat eli järjen käyttö varmaan auttaisi - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitMailavalinnat eli järjen käyttö varmaan auttaisi

#442516 Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitan tällä sitä, että (kuten aiemmin mainitsin tuosta upouuden driverin käytöstä lähes jokaisessa avauksessa) valitsemalla oikean mailan niin väylän kuin oman pelitaitonsa mukaan säästää väistämättä, jopa ihan tahtomattaan, aikaa kun niitä palloja ei tarvitse hakea pusikosta.
Kuten aiemmin viestiketjussa muistaakseni TS totesi, on varsin kyseenalaista pelaajan kehittymisen kannalta pelata pistebogia joka pelimuotona tavallaan antaa mahdollisuuden roiskia niillä varrella varustetuilla vessanpöntöillä ihan minne sattuu. Kun vielä muistetaan, että ihan tavallinen perustuppari kuten itsekin olen saa takuuvarmasti vähintäinkin yhden lyönnin eteen, niin millä ihmeen matematiikalla niitä kapeita par-4 ja par-5 väyliä yleensä edes availlaan niillä vessanpöntöillä. Ei kukaan parinkympin tasoituksen omaava hemmo lyö 500 metristä par-5:sta kahdella päälle.
Mainitsemieni Etelän-Ihmeiden lisäksi kotikenttääni hidastaa se että se on paikoitellen kapea ja metsäinen. Mielestäni se on mukavaa koska silloin on mahdollista käyttää ihan ajatusta niiden väylien pelaamiseen eikä soveltaa Etelän-Ihmeiden pelitapaa ’tuupitaan täysillä ja huonoista lyönneistä ei pidetä mutta joka helkkarin yrityslahjapallo haetaan vaikka manalan porteilta, on ne niin arvokkaita’.
Tulihan taas paatosta…