Kyllä 20 + 10 euroa ihan mahdolllinen on – ainakin melkein - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKIERROS 20e ja safka 10. Vapaa valinta kenttien suht.Kyllä 20 + 10 euroa ihan mahdolllinen on – ainakin melkein

#397058 Ilmoita asiaton viesti

Minusta meillä on valinnanvaraa aika hyvin, ja kyllä tämä 20 + 10 euroa on ihan mahdollinen. Tosin ei millä kentällä tahansa eikä koska tahansa. Silti, tälläkin budjetilla voi harrastaa golfia.

Näillä Supergolfeilla yms saa aika monta kenttää käyttöönsä. Mutta ihan suoraankin onnistuu. Esimerkiksi Hiekkaharjun 18 reikää päivällä maksaa 27 euroa ja jos sen maksaa Liikuntaseteleillä, työnantaja maksaa siitä puolet. Sitten on nämä P&P kentät joita on suomessa kymmeniä golf.fi:n sivulla ja vielä listan ulkopuolte Laajasalo, Löfkulla jne. Golfpörssistä saa GF lippuja reilu 20 hintaan. Myös lounas onnistuu 10 euroon lähes kaikilla kentillä.

Sen sijaan on kohtuuton vaatimus, että kaikki kentät ja kaikki ajat olisivat mahdollisia tuohon hintaan. Eikä parhaille kentille ruuhka-aikana kaikki edes mahtuisi. Silloin osakkaille tai niille, jotka ovat valmiita maksamaan enemmän, pitää olla etuoikeus.

Tämä sama koskee vaikkapa autoa ja asuntoa, mutta eroa on Mossella ja Mersullta tai Eiralla ja Euralla. Jokaiselle on siis jotain, rahapussin ja mieltymysten mukaisesti.