Kartelleita rakentaessa… - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKartelleita rakentaessa…Kartelleita rakentaessa…

#366679 Ilmoita asiaton viesti

Jos greenfee hinnat tosiaan nousee 50% niin taas saadaan seuraavat 20 vuotta tapella golfin eliittistä mainetta vastaan. Jää taas yksi nuorten pelaajien sukupolvi tulematta kentälle. Tai ei jää, jos vuorineuvosten kakarat aloittavat pelaamisen.

Kyllähän korotukset aiheuttavat myös sen, että kentät ja jäsenistöt, kilpailut muuttuvat sisäsiitoisiksi. Ei siinä paljon vaihtelua tule kentällä tapaamiin pelaajiin, jos nuo kaavailut toteutuvat. Muiden kenttien vierailevat kilpailijat jäävät paljon nykyistä vähäisemmiksi. Kisojen tuloslistat ovat varsin kotiseura painoitteisia…

Naurettavaa ajatella, että tavallinen duunarigolffaaja alkaisi Hesassa maksamaan jollekin kentälle jopa 100€ kierroksesta. Kyllä tuollaiselta kentältä loppuvat greenfee -pelaajat todella nopeasti.

Aikaisemmin ketjussa oli vertailtu eri maiden ka. greenfee hintoja ja nekin olivat huomattavasti alle Suomen hintojen. Onko sitten noilla kentillä ja vanhoissa golfmaissa kenttien hoito muka niin surkealla tasolla, että hinnat ovat 50% edullisempia kuin Suomessa. Vai onko Suomessa kenttien hoito ylimitoitettua ankarien olosuhteiden vuoksi.

Suomessa on tosiaan tuo greenfee taso 30-80€ ja kun pelikieppi alkaa maksamaan yli 40€ niin kyllähän kiepit harvenevat 1 krt / vko tai 1-2 krt/ 2 vkoa suurimmalla osalla pelaajista. Kyllähän kenttä menettää suurella greenfee hinnalla pelaajien lisäksi muutakin kuin sen pelimaksun… proshop, ravintoja jäävät ilman tuottoja jne. Järkevästi hinnoittelevat kentät säilyvät ja menestyvät.

Veikkaan, että nuo suuret korotukset tulevat vaan nopeuttamaan joidenkin kenttien alasajoa ja kenttien osakkeiden tulevaa alennusmyyntejä.