Ja alkuperäinen idea on hukassa… yllättäen!! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAsiaa opiskelijoiden tilanteestaJa alkuperäinen idea on hukassa… yllättäen!!

#480190 Ilmoita asiaton viesti

Kannattaapi lukaista välillä tuo aloitusviesti, jotta pysyttäisiin jollain tavalla asiassa!!

Eli jutun pointtihan oli se, että tuo siirtymävaihe juniorista ’aikuiseksi’ on aivan käsittämättömän kova, sillä tuon siirtymävaiheen aikana valtaosa on opiskelijoita. Ja vaikka joku muuta väittäisikin, niin opiskelijoiden tulot eivät ole vertailukelpoisia kokopäivätyössä olevien kanssa.

Tämä on oikeastaan kummallista, koska alhaisten juniorimaksujen tavoitehan on se, että saataisiin lisää nuoria pelaajia. Tietyillä kentillä junnumaksut ovat todella pieniä, jotta kynnys golfin aloittamiseksi olisi mahdollisimman pieni. On siis outoa, että kun nämä tulevaisuuden potentiaaliset osakkeenostajat aikanaan menettävät juniori-statuksen ja ovat samalla hetkellä pienituloisia opiskelijoita, niin heiltä vaaditaankin todella suurta uhrausta taloudellisesti. Tässä kohdin jousto olisi ihan tervetullut asia.

Harvassa on ne opiskelijat, jotka aloittavat golfin pelaamisen opiskeluaikana vaikka tässäkin keskustelussa taitaa jokunen löytyä, joten kyllä ne mahdolliset opiskelija-alennukset siis kohdistuisivat niihin pelaajiin, jotka on lajin pariin houkuteltu alhaisilla junnu-maksuilla. Se on typerää, että joku opiskelija vaatisi maksujen alentamista, jotta voisi aloittaa pelaamisen vaikkakin mahdolliset alennukset toisivat ehkä muutaman uudenkin pelaajan golfin pariin. Mutta onko oikein rankaista kaikkia pelaavia opiskelijoita siitä, että joku marginaaliryhmä käyttäisi alennuksia ’moralisesti arveluttavalla tavalla’!?

Mun mielestä tilanne on vain kaikin puolin outo, koska useimpien kenttien harjoittama nykyjärjestely voi pakottaa nuoret pelaajat jäädyttämään pelaamisen useaksi vuodeksi tai jopa lopettamaan sen kokonaan. Tässä kohdin jousto on mielestäni ihan hyvin perusteltavissa (vaikka kentäthän asian loppukädessä päättävätkin)!!