16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
#227310 Ilmoita asiaton viesti

Bulls Hit kirjoitti: (10.3.2009 21:54:35)
Kyllähän noi, yhteen lauseeseen kirjoitettuna, minun aivoissa tarkoittaa, että sinä sait aikaan Minnin nousun. Sorry, meitä ääliöitä on täällä enemmänkin.

Menematta tuohon muuhun osaan tekstistasi, koska olet toki oikeutettu mielipiteeseesi, sanon tahan nyt viimeisen kerran taman kun kerran useampikin jannu haluaa tuota tekstia lukea ’miten sattuu’:

En ole koskaan ajatellut tai kokenut olleeni Minnin ’nousulle’ minkaanlainen muu tekija on yks golfista hieman jotain tajuava suomalainen kundi, joka valittiin siihen tiimiin hetkeksi mukaan. Tiimiin, joka yritti ilman minkaanlaista negatiivista ajatusta mielessa vieda tata yhden tyton unelmaa eteenpain. Itse koin saaneeni tuona ajankohtana huomattavasti enemman kun ikina annoin.

Ja, edelleen ja viela kerran, tuolla vaarinymmarretylla (hassua muuten etta naita mun teksteja ymmartaa aina vaarin just tasan tarkkaan naa samat 4-5 tyyppia ;)) tekstin osalla tarkoitin juuri sita, etta uuden vaki-caddien loytyminen rauhottaisi tilannetta ehka juuri silla samalla tavalla kun juuri silloin kun mina astuin remmiin mukaan. Meinaan sen Minnin, jonka tapasin Pohjois-Carolinassa, ja sen Minnin jonka kanssa lahdin Portugal Openiin valilla oli hurjan suuri ero. En tosin usko, etta sita ’pohjois-caroliinan Minnia’ on enaa edes olemassa, joten siita ei kai ole pelkoa.

Ja jos jollain on viela hitustakaan sellanen olo, etta ajattelin olleeni tuossa projektissa jokin helevetin tarkea osa, niin teille kaksi asiaa: 1) olette pahasti vaarassa ja 2) verratkaapa ’meidan’ tuloksia niihin mita Andy ja Minni teki kauden 2008 alkupuoliskolla. Siis silloin kun meikalainen ihmetteli jo sita, etta pitaisko ostaa keltasia vai valkosia ranke-palloja, ja kun paatin ostaa valkosia, niin pitaisko ne ostaa punasilla vai mustilla raidoilla 😉

Mutta niin kun yks jo tassa(kin) ketjussa sanoi, nailla keskustelupalstoilla tekstinymmartaminen on aina enemman lukijan kun sen tekstin kirjottajan vastuulla. Ymmartaa niita voi miten tahansa ja se riski kai taallakin on otettava. Ja otankin. Kuhan vaan selitan. Ku ei oo muutakaan tekemista. Tai siis on, mutta…

Tama tasta talla kertaa, eiko?