Iltatilaisuus / palkintojenjako - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäClubhouse Invitational 2006Iltatilaisuus / palkintojenjako

#343183 Ilmoita asiaton viesti

Palkintojenjako ei oikeasti ole gaalatilaisuus. Olen käyttänyt sanaa täällä hieman savolaisesti liioitellen. Palkintojenjako ja syöminen ovat perinteisesti olleet hyvinkin epämuodollisia tilaisuuksia.

Aikataulusta: Syöminen ja palkintojenjaon ajankohtaan on vaikuttanut kaksi asiaa: Useat yksipäiväläiset/pitkämatkalaiset ovat esittäneet ymmärrettävän toiveen ettei ilta venyisi kovin pitkäksi. Iltaloma loppuu aikanaan.

Toinen merkittävä juttu on se, että kisat alkavat jo klo 9:00 ja sitten toimintaa riittää koko ajan. Luulenpa että vanha tuttumme herra nälkä on läsnä jo iltapäivän tunteina hyvinkin vahvana. Toki olemme järjestäneet mahdollisuuden ostaa pikkupurtavaa, mutta silti. Nälkäiset ihmiset ovat kiukkuisia ihmisiä ja sitä haluamme välttää. Helle, alhainen verensokeri ja nestehukka ei ole hyvä yhdistelmä.

Arvaukseni siis on että isompi saunominen ja seurustelu pidemmän kaavan mukaan tapahtuu palkintojenjaon jälkeen kun hätäisimmät on saatu tien päälle. Meillä Hard-core-kisaajilla on aikaa koko ilta ja yö valehdella golfista ja uroteoista.