Helppo ratkaisu Supergolf -ongelmaan - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Helppo ratkaisu Supergolf -ongelmaan

#396976 Ilmoita asiaton viesti

Eikös helppo ratkaisu kenttien kuormitusongelmaan sekä vastikkeiden kertymiseen ole rajoittaa osakkeen vuosimaksulla ’ilmaiseksi’ pelattavien kierrosten määrää, vaikka samaksi kuin pelilipuilla tai hieman enemmäksi. Jos osakkeella saisi pelata ’ilmaiseksi’ vaikka vain 25 kierrosta ja pelilipuilla 20 kierrosta, seuraisi seuraavaa:

1. Osakkeita kentille voitaisiin myydä jonkin verran enemmän -> esim. 10-20% suuremmat tulot vuosimaksuista.

2. Supergolf ynnä muut porsaanreikien hyödyntäjät jäisivät nuolemaan näppejään -> tulot (lähes) täysimääräisesti kenttien (ja niiden osakkaiden sekä pelaajien) hyväksi -> välikäsien poistuttua golfin pelaaminen itse asiassa halventuisi ja/tai laatu paranisi.

3. Greenfee pelaaminen lisääntyisi niin osakkaiden kuin muidenkin toimesta -> enemmän tuloja kenttiyhtiöille. Luonnollisesti osakkailla voisi greenfee olla olennaisestikin edullisempi, esim. vain 50% normaalista. Tämäkin taitaisi tuoda tuloja ja ehkäistä välikäsiä.

Ketkä tästä muutoksesta kärsisivät? Ns. heavy userit tietty (sekä pelaavat osakkaat että Supergolf). Ketkä hyötyisivät? Ne osakkaat jotka tuskailevat vastikemaksujen kohoamisen, oman ajankäytön vähäisyyden ja osakkeiden laskevien hintojen kanssa (eli jopa enemmistö osakkaista?) Ainoa mikä tämän toteutumista estää taitaa olla suuren enemmistön passivoituminen omien etujensa edistämiseksi ja tämän kautta hyödyn keräävät aktiivisemmat osapuolet (paljon pelaavat osakkaat ja välikädet), jotka siis lypsävät hyödyn enemmistön lompakosta:)