Hallituksen ehdotus liittovaltuustolle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten ratkaista kaukojäsenyys?Hallituksen ehdotus liittovaltuustolle

#362258 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Toimenpidesuositukset

Jotta kaukojäsenyys ei johtaisi äkillisesti rajoittaviin toimenpiteisiin hallitus ehdotti liittovaltuustolle seurojen noudatettavaksi seuraavia yleisiä periaatteita:

-Seurat myöntävät Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin vain jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun lisäksi pelikausimaksun tai pelioikeuteen liittyvän yhtiövastikkeen.

-Seuratasoituksella (HCP 37-54) voi pelata vain oman kotiseuran kentällä.

-Green fee -pelaamisen on oltava avointa kaikille jäsenseurojen pelaajille. Kentän käyttöasteen mukaan vieraspelaamisella voi olla tasoitus- tai aikarajoituksia. Pelaajan asuinpaikkaan (kaukojäsenyyteen) liittyviä rajoituksia voidaan soveltaa häiriötilanteissa.

-Vieraspelaamisen porrastetulla hinnoittelulla voidaan korjata kaukojäsenyyden vaikutuksia.

-Green Card -suorituksen voi ottaa vastaan vain pelaajan oman kotiseura. Tapauksissa, joissa Green Card on suoritettu muualla, seurojen on syytä varmistaa, että pelaajan tiedot ja taidot vastaavat asetettuja vaatimuksia.

-Pelaajan on aina esitettävä voimassa oleva jäsen- ja tasoituskortti maksaessaan green feen tai osallistuessaan avoimeen kilpailuun. Myös NGU-kortin käyttäjiltä edellytetään myös jäsen- ja tasoituskortin näyttämistä. On myöskin kohteliasta mainita aikavarausta tehtäessä pelaamisen tapahtuvan NGU-kortilla.

-Yritysosakkeet tulisi olla joko nimetylle henkilölle osoitettuja tai sisältää vain rajoitetun määrän pelikierroksia.