Greencardiin sisältyy vakuutus.. - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUlkosuomalaisuusGreencardiin sisältyy vakuutus..

#523904 Ilmoita asiaton viesti

Niin, ilmeisesti suomalaiseen greencardiin (so. seuran ja sen kautta liiton jäsenyyteen) sisältyy vakuutus muille pelaajilla tai ulkopuolisille aiheutuneiden tapaturmien ja muidenkin vahinkojen korvaamiseksi. Näin ymmärsin tuossa edellä olleesta viestistä.

Tuskin kukaan tahallaan lyö pallojaan ulos kentältä, päin autoja tai ihmisiä, joten uskoisin että vakuutusyhtiö hoitaa korvaukset ilman suurempia mutinoita. Luulisi tällaisista tapauksista olevan joitain esimerkkejäkin?

Vakuutusturvan osoittaminen saattaakin olla yksi syy sille että kentillä kysellään pelaajilta greencardia?

Ehkä ulkomailla asuvilla ja ilman greencardia pelaaville olisi hyvä saada jonkinlainen osoitus että vakuutukset ovat kunnossa. Vaikkapa väliaikainen jäsenyys tms. Olen itse maksanut tällaisia, jopa yhden päivän klubijäsenyyksiä ulkomailla pelatessani. Greencardia ei näissä tilanteessa ole missään erityisemmin kyselty.

Toisaalta, jokainen vastaa aiheuttamistaan vahingoista (vaikkapa sitten vakuutuksen avulla, kuten seurojen jäsenet). Ei ole minkäänlaista syytä epäillä etteikö joku, ilman greencardia pelaava vieras, korvaisi omasta pussistaan, esim. kentän viereisellä pyörä- tai autotiellä henkilöille tai autoille aiheuttamiaan vahinkoja. Tässä mielessä lienee täysin turhaa edellyttää ulkomailla asuvilta greencardia.

Golf on herrasmiesten peli.