Die Endlösung - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#456847 Ilmoita asiaton viesti

Tajusin juuri, että mikä on yksi suuri syy siihen että tämä liiton hanke sitoutumattoman pelaamisen kitkemiseksi hiertää monia. Heille on yksinkertaisesti markkinoitu tämä laji väärin ’aloituskynnyksen madaltamisen’ nimissä. Ei heille ole green card -kurssilla taottu päähän, että osakkeen omistaminen tai muu yhteen kenttään kiinteän pelikausimaksun muodossa sitoutuminen on pakollista. Kun muistelen omaa green card -kurssiani pöytälaatikko-osakkeistaan kuuluisassa Nevaksessa; ei tuolloin mitenkään markkinoitu sitoutumista ko. kenttään. Kurssimaksu kyllä kelpasi. Sitouduinkin sitten muualle.

Nyt tullaankin itse pointtiin. Menossa oleva lokkien harvennushakkuu on vasta hyvä alku, pitkällä tähtaimellä täytyy olemassa olevan populaation sijasta keskittyä entry-puolelle. Green card -kursseja järjestävien kenttien tulisi sitotua liiton linjan mukaisesti siihen että jokaisella kurssille hyväksyttävällä oppilaalla kuuluu olla joko:
– Golfosake
– Vuokrattu osakkeen tuottama pelioikeus
tai
– Pelioikeuden tuottava jäsenyys ry-pohjaiselle kentälle

Tämä järjestely takaisi pitkällä tähtäimellä automaattisesti sitoutuneisuuden suomalaisessa golfaripopulaatiossa. Itse asiassa vähän ihmettelen, miksei liiton asettama komitea tullut tätä mietinnössään ajatelleeksi.