Boscolle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#641441 Ilmoita asiaton viesti

Mielelläni kerron, mukavahan se on reissua muistella:) Eli lennot Air Francelle Pariisin kautta Miamiin, hintaa noin 460 €. Valitettavasti en kyllä voi suositella ko. lentoyhtiötä, vaikka hinta olikin edullinen. Mutta halpoja lentojahan on tällä hetkellä tarjolla pilvin pimein Jenkkeihin.

Miamista jatkoimme matkaa autolla Kissimeehen Orlandon kupeseen (ajoaika noin 3½ tuntia). Kissimmeessa majoituimme vuokraamaamme taloon (kts. nettisivut ohessa), jonka parhaat puolet olivat selvästi golfiin liittyviä – 2 kenttää noin 5 minuutin ajomatkan päässä ja talon omistajan kautta huomattavasti normaalia edullisemmat GF:t. Laiskuuttamme pelasimme vain mainituilla kahdella kentällä, joiden GF:t olivat siis 13 usd/kierros tai 26 usd/päivä (jälkimmäinen hinta sisälsi myös lounaan ja välipalan klubilla). Talon vuokranneet saavat kyllä huomattavia alennuksia muillakin lähiseudun kentillä, joten suosittelen lämpimästi (kts. nettisivuilla ’Golf deals’). Talon nettisivuilla on hyvät linkit myös golfkenttien sivuille.

Viikoksi Flordiaan ei kyllä lentojen pituuden/aikaeron kautta kannata lähteä. Viime vuonna olimme reissussa 1½ viikkoa ja se tuntuu kyllä olevan aika lailla minimipituus.

Lue lisää: Florida Golf Villa