Vastaa aiheeseen: Golf-kentän taloudellinen pohja - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf-kentän taloudellinen pohjaVastaa aiheeseen: Golf-kentän taloudellinen pohja

#705271 Ilmoita asiaton viesti

Ero osakkeen ja kausipelioikeuden välillä on vähän sama kuin harkittaessa sijoitusta pitkäaikaiselle talletustilille. Monia saattaa kiinnostaa määräaikaistalletus, joka on sidottu 1-3 vuodeksi, mutta kun sitoutuminen menee siitä pidemmälle ajalle niin kiinnostus alkaa vähentyä. Osakkeeseen (ja samaan kenttään) voi joutua sitoutumaan vuosikausiksi, ehkä jopa loppuelämäksi, kun osakkeiden jälkimarkkinat eivät enää toimi tyydyttävällä tavalla.

Olisi hyvä kuulla täsmällisiä ajatuksia siitä, mitä ne paremmat edellytykset sitoutumiselle voisivat käytännössä olla. Sellaisiksi eivät riitä riittävän laajalle joukolle mm. ne asiat, jotka mainitsin esimerkkeinä edellisessä kommentissani. Epäilen aika vahvasti, että riittäviä houkutuksia ei ole olemassa, kun kysymys on kuitenkin ’vain’ harrastustoiminnasta.

Kuten täällä on jo aikaisemminkin todettu, golfkenttien tarjoamat palvelut pitää sopeuttaa markkinoilla vallitsevaan kysyntään eikä niin, että kysyntää yritetään väkisin ohjata sellaiseen suuntaan, josta markkinoilla ei ole kysyntää.