Vastaa aiheeseen: Peliliput - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeliliputVastaa aiheeseen: Peliliput

#1313467 Ilmoita asiaton viesti

KL: Putti-Possulla näyttää olevan semmoinen periaate, että kaikista määräyksistä saa poiketa, kunhan poikkeaa vain vähän, oli sitten kyse verojen maksamisesta tai ajallaan lähtemisestä kentälle. No, onhan tuokin asenne.

Väärin arvattu, KL. Verot pitää maksaa, mutta mahdoton on ostajan tietää, maksaako myyjä verot oikein vai minkämoista verosuunnittelua ehkä tekee. Jopa niin, ettei meillä ole minkäänlaista mahdollisuutta selvittää, paljonko esim Google maksaa veroja ja mihinkä maahan. Sama koskee tilannetta, jossa yksityishenkilö myy tai vuokraa pelioikeusiaan tai osakkeitaan pörssissä. Pörssi on kuitenkin suhteellisen avoin tapa käydä kauppaa ja verottaja kykenee seuraamaan sitä, kuka siellä ammatikseen toimii. Paljon helpompi kuin, jos kauppaa käytäisiin ”Esson baarissa”.

Mitä tulee ”ajallaan lähtemiselle”, tapahtui eilen, että olimme lähdössä tyttöystäväni kanssa kahden lähdössä pelaamaan. Edessä oli lähtö tyhjä ja koska meidän lähtö oli täysi … joten lähdimme 7 minuuttia etuajassa. Ei ole vieläkään selvinnyt, kuka kärsi tästä ”törkeästä määräysten rikkomisesta” 😉