Vastaa aiheeseen: Pelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020.Vastaa aiheeseen: Pelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020.

#1312471 Ilmoita asiaton viesti

Kun tätäkin ketjua lukee tulee mieleen kannattaako tänne mitään asiallista viestiä laittaa.

Viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina olimme kumppanin kanssa pelaamassa kahta aurinkoista ja rauhallista kierrosta. Näin klubituupparin näkökulmasta Covid-19 kaudella oli mukavaa kiertää kenttää kaksistaan. Mikäli samaan lähtöön olisi tullut vieras / vieraita olisi ainakin minulta mennyt fiilis koko kierrokseen. Silloin koko neljän tunnin ajan (kierros kesti kyllä mukavat 3,5 tuntia) olisi pitänyt seurata missä ne muut ovat ja tulevatko lähelle. Golfkierroksen neljä tuntiä on kuitenkin oikeasti pitkä aika lähikontaktille verrattua kadulla vastaan kävelemiseen tai kaupassa käymiseen. Moni muukin jonka kanssa olen jutellut kauhistelee mahdollista tilannetta, että ryhmään tulisi joku muu. Ainakin meidän kentällä suurin osa pelaajista on kahden hengen ryhmiä, pariskuntia tai kavereita.

Nuo uudet Golfliiton ohjeet ovat siinä mielessä syvältä, että ne antavat kentille mahdollisuuden avata kaikki lähdöt neljälle. Hyvä tapa olisi lukita lähdöt kahdelle ja sitten pelaaja, joka on jo varannut lähdön voisi pyytää cadaria avaamaan lähdön kokonaan. Ainakin minulle olisi nyt tässä tilanteessa kauhistus jos vielä tiiboksissa pitäisi jännittää tuleeko vieraita pelaajia.

Näissä ketjuissa olevat perustelut yli kahden hengen lähdöille ovat sitä suurinta itsekkyyttä tänä aikana. Pitää päästä pelaamaan skiniä. Golf ei ole kivaa jos kaikki kaverit eivät ole mukana … Minun puolestani välissä voi olla isompia ryhmiä, jos koko perheen pitää päästä samaan lähtöön. Hyvä, silloin vähän odotellaan. Pääsiä on, että voidaan pelata turvallisesti OMIEN lähipiiriläisten kanssa. Toisaalta jos kyseessä ovat lähipiiriläiset, jotka ovat jo muutenkin samojen seinien sisällä 24/7, voisiko silloin kentällä olla hetki erillään perättäisisä ryhmissä.

Golfliiton näkemys taitaa olla tunkea mahdollisimman paljon porukkaa kentälle. No silloin saadaan väljyyttä aikaan, kun monet jotka haluavat pelata ja olla lähikontaktissa vain oman kumppanin / pelikaverin kanssa jäävät pois.