Vastaa aiheeseen: WHS-tasoitusjärjestelmä 2020 - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötWHS-tasoitusjärjestelmä 2020Vastaa aiheeseen: WHS-tasoitusjärjestelmä 2020

#1308822 Ilmoita asiaton viesti

AP (3.3.): Tämä onkin mielenkiintoista… jos tasoitustoimikunta muuttaa manuaalisesti pelaajan tasoitusta niin mitä tapahtuu kun pelaaja pelaa seuraavan tasoituskierroksen? Minkä 8 kierroksen perusteella seuraava tasoitus lasketaan, miten tasoituksen manuaalinen muokkaus huomioidaan siinä? Vai palataanko lähtöruutuun eli tasoituksen määrittelyyn tulee se 1 uusi + 19 aiempaa kierrosta mahdollisesti väärillä tiedoilla…?

Mikäli ymmärrän oikein, pelaajan aloittaessa (ennnen ensimmäistä tasoituskierrosta) tasoitus on 54. Sitten kun pelaa ensimmäisen kierroksen ja differentiaali on esim. 30, niin tasoitus on 30. Jos seuraavan kierroksen differentiaali on 28, niin uusi tasoitus on näiden keskiarvo eli 29, jne.

Sama kaiketi toimii, jos toimikunta korjaa tasoituksen ja uusi tasoitus on esimerkiksi 20. Kun pelaaja sitten pelaa tämän jälkeen seuraavan kierroksen (esim. em. 30), niin onko uusi tasoitus näiden keskiarvo 25 vai jätetäänkö se toimikunnan syöttämä tasoitus 20 huomiotta? Vai miten se menee?