Vastaa aiheeseen: Huomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta! - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHuomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta!Vastaa aiheeseen: Huomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta!

#1308089 Ilmoita asiaton viesti

ArnoldPalmer: Omassa ajatusmaailmassani sitoutuneeseen pelaamiseen ei kuulu se, että pelioikeus muutetaan pelilipuiksi ja aletaan kilpailla niiden välityksellä ohi kenttäyhtiön. Osakkeen omistamisen edut pitää tulla muualta.

Jokainen muodostaa ajatusmaailmansa omien tarpeidensa pohjalta. Silloin kun edellytykset eivät täyty – ei tietenkään kannata hankkia osaketta tällaisesta kenttäyhtiöstä.

Jollekin toiselle osakkeen hankinnan ehdottomana edellytyksenä on mahdollisuus käyttää pelioikeus pelilippuina. Siitäkin huolimatta että niin saa pelata ainoastaan 20 kierrosta/kausi (tai mikä se lippujen määrä sitten onkaan).
– sinällään ihmettelen mikä tässä on väärin tai hankalaa?
– osakas maksaa täyden vastikkeen ja saa pelata jo lähtökohtaisesti vähemmän kierroksia kuin muut keskimäärin.
– lisäksi muiden kuin osakkaan itsensä käytössä pelilippujen pelioikeutta on rajoitettu tai siitä joutuu mahdollisesti maksamaan jopa lisämaksuja.

Muiden osakkaiden sekä kenttäyhtiön kannalta ajatellen olisi järkevänä että myös kolmannelle osapuolelle vuokratun nimetyn pelioikeiden kierrosmäärää rajoitettaisiin.
– esim. niin että ulkopuolisen käytössä pelioikeuden nimetty vuokraaja on oikeustettu pelaamaan enintään 30 pelikierrosta.
– tuon maksimimäärän täyttyessä lisäkierroksista veloitettaisiin erikseen.
– muistaakseni tämän tyyppinen muutos tehtiin aikoinaan Rinkussa.

Tällaisen muutoksen voisi lisätä yhtiöjärjestykseen.
– esim. ”osakkeen pelioikeudella saa pelata rajoittamattoman määrän pelikierroksia vain silloin kun pelioikeus nimetään omistajalle itselleen tai hänen lähipiiriinäsä kuuluvalle (ja sitten jossain vielä tarkemmin selvitettäisiin keitä katsotaan kuuluvan ns.lähipiiriin).