Vastaa aiheeseen: Peliliput - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeliliputVastaa aiheeseen: Peliliput

#1306860 Ilmoita asiaton viesti

Rönsyilevää keskustelua! Pelilipuista lähdettiin ja nyt ollaan jo yhtiöjärjestyksessä.

Kaiken keskiössä on kuitenkin yksittäinen harrastaja,golffari. Jos hän ei tunne oloaan miellyttäväksi,niin silloin hän suuntaa katseensa muualle. Silloin myös hänen rahavirtansa muuttaa suuntaa. On aivan sama ollaanko omistajia,vuokraajia,vieraita,mitä tahansa pelaajia. Jos intoa ei ole harrastukseen,ei myöskään intoa ole sen rahoittamiseen. Ja loppujen lopuksi me KAIKKI golffarit tämän maksamme. Osuudet vain vaihtelee.

Puhutaan pakkovastikkeista. Ei sellaisia varmaankaan ole. Ehkä tarkoitetaan käyttövastikkeita. Nehän kuuluvat kaikkeen toimintaan nykyään. Sähköyhtiöt,vesilaitokset,rahoitusyhtiöt, kaikki laskuttavat perusmaksuja. Samoin lähes kaikki kaupalliset yhtymät pyörittävät kanta-asiakasohjelmia,joissa osa eduista käytetään perusmaksuna ohjelman pyöritykseen.

Kuinka paljon kenttäyhtiö perii käyttövastiketta päätetään yhtiökokouksessa. Se päätös on yksinkertaisen enemmistön käsissä. Toimari laskee,hallitus esittää,mutta yhtiökokous päättää. Ja luottamus kulkee päinvastaisesti. Huomioitavaa on,että yhtiössä OSAKKAAN etua edustaa vain yhtiökokous. Hallituksen ja toimarin tehtävä on YHTIÖN edun ajaminen.