Vastaa aiheeseen: Hiekkaharju Golf - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHiekkaharju GolfVastaa aiheeseen: Hiekkaharju Golf

#1272885 Ilmoita asiaton viesti

Ajellessani reisusta kotiin, mietin Hiekkaharjun tilannetta. Mieleen tuli asioita vuosien varrelta vaikka en kuulu jäsenistöön. Tässä jotain.

Nikkanen on vuosia sitten läjittänyt maata ns. tienvarren harjoitusalueen, tulevan rangen Koivukylän puoleiseen päähän suht’ reippaasti. Oliko se harjoittelua tulevaa varten? Kuinka pitkään Nikkanen ja UGG:n joukkio ovat kaveeranneet ja mahdollisesti suunnitelleet kuvioitaan?

Hiekkharjussa on ihmetelty vuosia, miksi toista ysiä ei koskaan edes aloitettu? Tästä on Nikkanen antanut selityksiä, että tuo tai tuo asia on vinksallaan Kaupungin puolelta, mutta kunhan se ratkeaa, niin….

Oliko niin että, tuo toinen ysi, tien toisen puolen pellolle olisi ollut tarkoitus tehdä läjittämällä eli Vagon konseptilla, jota Nikkanen oli jo harjoitellut? Ei tehty kenttää koskaan, sillä näpit alkoivat palaa porukalla vissiin liian aikaisin. Oliko niin, että muulla konstilla ei olisi ollut rahaakaan?

Paljonkohan Hiegin porukkaa on erehdytetty kenttä ja muissa asioissa? Jonkinlaista salaamista on tapahtunut ainakin CGW:n tulojen kohdalla. CGW sai kaikki muut rahat paitsi osakkaitten vastikkeet. Kenttäyhtiö oli CGW:n ainut asiakas. Kuitenkin se oli liikevaihdoltaan puolitoistakertainen verrattuna Kenttäyhtiöön. Mitähän se on suomeksi?

Uskon, että jos Hiekkaharjun Kenttäyhtiö olisi käyttänyt rahansa kentän ja infran hoitamiseen, ei Hiekkaharju olisi tilanteessa missä se on tänään. Rahaa meni liikaa ulos. Olisi riittänyt, että olisi maksettu reilusti palkat. Kenttääkin olisi vielä hyvin voitu hoitaa. Kyllä asioihin varmasti liittynee muutakin, mutta muitten asioitten käsittely tapahtuu konkurssipesän sekä viranomaisten taholla. Antaa heidän tehdä työnsä.