Vastaa aiheeseen: Hiekkaharju Golf - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHiekkaharju GolfVastaa aiheeseen: Hiekkaharju Golf

#1272251 Ilmoita asiaton viesti

Kuten tässä ja edellisessä lopetetussa ketjussa on moneen kertaan todettu, niin tuon vuokrasopimuksen jatko on 99.9% varma, sillä sekä Seurakunta-yhtymällä, eikä kaupungilla ole interessiä alueen kaavan muutokseen. Tämä on todettu niin kaupunginjohtajan, kuin kaavoituslautakunnan suulla. Naapurissa tennisyhtiö teki juuri kesällä useiden kymmenien tuhansien investoinnin ja sitä eivät varmasti olisi tehneet ilman näitä tietoja. Joten tämän aiheen suhteen voidaan vetää happea!

Tän hetken suurin kuuma peruna on pesänhoitajan tekemiset. Perjantaihin mennessä ei ole tullut hyväksyttyjä tarjouksia UGG:n pesän osakkeista ja nyt pesänhoitaja realisoi irtaimistoa. Se taas tekee ison ongelman ensi kesän toiminnan jos uutta rahoittajaa ei löydy. Pienosakkaiden pitää ottaa toiminta omalle kontolle ja noiden realisoitujen kentänhoitokoneiden ja muiden hankintaan joudutaan käyttämään pitkä penni, jos ei markkakin…

Toi uusi nimimerkki Dodo ja hänen kommentointinsa kiteyttää hyvin Hiekkaharjun sisäiset ongelmat. Mennään hyvin henkilökohtaisuuksiin ja syljetään tahon päälle, joka oikeasti teki asiolle jotain, mutta astui samalla UGG:n ja sittemmin pesänhoitajan varpaille. Mutta se, että hän ainakin teki, on se mitä Hiekkaharjussa tarvitaan jatkossa. Dodolle voisi sanoa, että kannattaa harkita kentän vaihtoa, jos kengässä kaihertaa kivi nimeltä ex-puheenjohtaja, sehän on ihan oma valinta! Nyt kun on seuran kokous 6.11, niin jäsenet tulevat valitsemaan kyseisen tahon uudestaan vetäjäksi. Nykyinen hallitus taas tulee saamaan ison epäluottamuslauseen ja eivät tule toimimaan jatkossa luottamustehtävissä, kuten ei nykyinen kapteenikaan.

Tosin molemmille osapuolille toivoisin harrasta peiliin katsomista ja asioiden sopimista ennen kokousta, siitä tulisi suurin ja varmasti Hiekkaharjulaisia parhaiten palveleva joululahja!