15. – 23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][13]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäValderraman TV-kuvaajat taisivat lähteä kotiin maanantaiksiVastaa aiheeseen: Valderraman TV-kuvaajat taisivat lähteä kotiin maanantaiksi

#1271782 Ilmoita asiaton viesti

ET:n kuvaajat ymmärtävät golf-katsojaa, PGA:lla näytetään perättäin putteja sieltä sun täältä paitsi jos pelaamassa on entinen maailman paras. Välillä loputonta studioanalyysiä tai tiettyjen pelaajien haastattelua, ei väliä kuinka ovat pärjänneet, vaikka kentällä on jännittävä tilanne menossa.
ET:n resurssit varmasti pikkurahaa PGA:n rinnalla ja kuitenkin parempaa laatua saadaan aikaan. Dunhill on oma lukunsa, kisa muutenkin aivan turhaa katsottavaa, amatöörit eivät kiinnosta eikä aina onnistu monikenttäisen kisan kuvaaminen. Harmi, koska kyseessä ovat St Andrewsin parhaat kentät.
Kun suomalaiset saavat lisää menestystä ja nimenomaan kisasta toiseen jatkuvaa, ovat pelaajatkin kuvauksen kiinnostuksen kohteena. Monen muunkin kisan vähemmän tunnetut kilpailijat ovat jääneet paitsioon hetkittäisestä onnistumisesta huolimatta, me vaan katsotaan sinivalkoisin lasein ja ihmetellään kuinka meitä aina sorretaan. Ei meitä sorreta, ei Suomi ole enää alemmuudentuntoisten ihmisten maa!
Selostajat tietävät jo suomalaiset siinä missä muunkin maalaiset.
Hieno ET-vuosi tulossa!!