Vastaa aiheeseen: Out -alueen päättymisen merkintä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOut -alueen päättymisen merkintäVastaa aiheeseen: Out -alueen päättymisen merkintä

#1264224 Ilmoita asiaton viesti
KL1

KL: Minun on perin vaikea ymmärtää miksi parin metrin päässä toisistaan olevien paalujen merkitys olisi pelaajalle vaikeampi ymmärtää kuin 40 metrin päässä olevien.

PG:Ei se sen vaikeampi ole ymmärtää. Pelaaja toimii vain kuten aina on vastaavassa tilanteessa toiminut: sihtailee viimeisen paalun kohdalla 90 astetta sivusuuntaan..

Nyt taitavat ajatukset mennä ristiin…

Jos niitä paaluja on peräkkäin, niin kenenkään ei tarvitse sihtailla sivusuuntiin, vaan ainoastaan kahden peräkkäisen paalun osoittamaan suuntaan.

Mitä tulee tuohon 90 asteen sihtailuun, niin kokeilepas joskus tehdä se ihan oikeasti tilanteessa, jossa niiden kahden viimeisen tolpan väli on semmoiset 45 metriä. Tulet huomaamaan, että virhemarginaali on melkoinen. Jonkinlaiseen tarkkuuteen pääsemiseen tarvittaisiin 50 metriä pitkä naru ja vähintään kolme henkilöä. Silloin voisi tuloskortin (= suorakulma) avulla päästä samaan tarkkuuteen kuin kahta peräkkäistä lähekkäin olevaa paalua pitkin sihtaamalla. Jos taas noiden toisistaan etäällä olevien paalujen välissä on pitkää heinää, kuten usein on, niin auttavankin tarkkuuden voi saman tien unohtaa…