Vastaa aiheeseen: Golfauton vuokrahinta Suomen kentillä. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfauton vuokrahinta Suomen kentillä.Vastaa aiheeseen: Golfauton vuokrahinta Suomen kentillä.

#1256658 Ilmoita asiaton viesti

Oma lähtökohtani tässä kirjoittelussa on ollut asiakaslähtöisyys sekä golfyhtiön palvelutarjonta ja taloudellinen hyöty.

Terveydellisistä syistä autoa tarvitsevalla on vain kaksi vaihtoehtoa, pelaaminen auton avustuksella tai sitten jättää harrastus kokonaan.
Hänelle ei riitä se että maksaisi pelkästään gf:n vaan hän joutuu vuokraamaan myös auton.
– se tarkoittaa että hän maksaa kierroksestaan vähintäänkin 50% korkeamman hinnan verrattuna pelkällä gf:llä pelaaviin.

Ajateltaessa tilannetta kenttäyhtiön kannalta olisi syytä ymmärtää että kyseessä on ainakin talouden näkökulmasta paras mahdollinen VIP-Asiakas.
– liiketaloudellisesta näkökulmasta juuri tällaisia Asiakkaita kannattaisi erityisesti houkutella vieraiksi. Siksi on myös liiketaloudellisesti perusteltua tulla hieman vastaan auton vuokran osalta.
– esimerkiksi normi gf = 50 €/kierros + auto 25€/kierros(lääk.tod.)
– yhteensä 75 € kierroksesta on varmasti hyvä tuotto kyseiselle kenttäyhtiölle.

Toisekseen jos/kun 3-4 kaverusta miettii minne mennään pelaamaan niin hyvin todennäköisesti koko porukan vierailukohde valikoituu sen mukaan missä autoa (terveydellisistä syistä) tarvitsevalle tarjotaan kohtuullinen hinnoittelu.
– ainakin jonkun kenttäyhtiön kannattaa erottua muista ja markkinoida kyseistä palvelua.

Mutta kuten jo aikaisemmin totesin niin jokainen liikeyritys toteuttaa palvelutarjontaansa omista lähtökohdistaan. Sen perusteella Asiakkaat valitsevat itselleen parhaiten sopivan tuotteen.

P.S. Olen kohtuullisen hyvin tietoinen (järjestäytyneiden)senioripelaajien eduista jne. Kaikki terveydellisistä syistä (lääk.tod.) autoa käyttävät eivät kuitenkaan ole senioripelaajia. Toisaalta juuri seniorivieraan kohdalla auton vuokraus yleensä jopa tuplaa ko. Asiakkaalta saadun kertatuoton (=seniori gf + auton vuokra). Jää kenttäyhtiön taloudesta vastaavien harkittavaksi olisiko tällä merkitystä yhtiölle.

II P.S.
Sekin jää kenttäyhtiön mietittäväksi mikä olisi sopiva auton vuokra (eräissä aikaisemmissa meileissä mainituille) nuorille ja hyväkuntoisille autolla ajeleville pelaajille. Heidänkään maksuja ei kannata hyljeksiä..samaa rahaa he tuovat palvelun tarjoajille. Heillä on kuitenkin aina mahdollisuus harkita ottaako auton vai ei.