Vastaa aiheeseen: Golfauton vuokrahinta Suomen kentillä. - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfauton vuokrahinta Suomen kentillä.Vastaa aiheeseen: Golfauton vuokrahinta Suomen kentillä.

#1256377 Ilmoita asiaton viesti

Asko3: Kun meidän porukassa on 4 pelaajaa 66-76 v. ikähaarukassa,ja jokaisella on sellaista vaivaa että olemme saaneet lääkärintodistukset, päätimme ettemme enää mene vaivaamaan Keimolagolfia, vaan pelaamme sellaisilla kentillä joissa huomioidaan auton hinnassa vieraspelaajien osalta rajoitukset. Auto on kohdallamme ainoa tapa että pysymme muiden pelaajien tahdissa, emmekä ole ainakaan vielä jääneet tukkeeksi kenellekään millään pelaamillamme kentillä. Sama asia tuli esille kun tarkastelin Suomen golf seniorien pelioikeuskenttiä 32kpl, ainoastaan 6 kenttää huomioi iän tai lääkärintodistuksen auton hintaa alentavana, vaikka golfseniorit pitäisi olla nimenomaan ikääntyvien golfareiden äänen kannattaja

Ajan myötä syntyy yhä useammille rajoitteita liikkumiseen. Pelkästään ikä ei välttämättä tee kaikissa tapauksissa tarvetta auton käyttöön mutta tietyt terveydelliset haitat saattavat nousta pelaamisen esteeksi. Veikkaan että tulevaisuudessa näin tulee käymään yhä useammalle.

Toki jokainen kenttäyhtiö määrittelee omista lähtökohdistaan hinnoitteluperusteensa. Mutta itse pitäisin ainakin terveydellistä syytä melko hyvänä perusteena sopivalle alennukselle. Varsinkin niillä kentillä missä auton vuokrahinta on muuten keskimääräistä korkeampi.

Henkilökohtaisesti vierastan ajattelua että välttämättömyydestä ja (omalla tavallaan)pakkotilanteesta rahastetaan kohtuuttomasti.

Kaupallista liiketoimintaa harjoittavan on hyvä huomioida asioita monelta kantilta. Loppuviimeksi tyytyväiset Asiakkaat tuovat yritykselle parhaan tuloksen.