Vastaa aiheeseen: Vantaan Golfpuisto vastaa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto vastaaVastaa aiheeseen: Vantaan Golfpuisto vastaa

#1244597 Ilmoita asiaton viesti

Golfinvihollinen39:lle – Tekstissäni on kyse Vantaan viranomaisista, ja toimenhaltijoista jotka käsittelevät mm. golfkenttiä koskevia asioita, ei muusta. Sisälukutaito on hyvä ominaisuus, mutta ymmärtäminen vielä parempi.

Kaupungin myönnettyä luvan, kaupunki myös valvoo, menikö kaikki luvan mukaisesti. Hiekkaharju tarvitsi uusimmalle kentälleen nivaskan lupia. Haki useampaa, kuin sai. Vantaan määräyksiä noudatetaan Vantaalla. Hiekkaharjussa, lupaan kirjattiin tarkat määräykset mm. maan pinnan korkeuksista jne. Hiekkaharjussa jouduttiin tinkimään esim. korkeuseroista, koska muotoilumaata ei saatu vesiesteistä, joiden syvyys jouduttiin puolittamaan. Esteet eivät olisi syvinä enää kantaneet niille ajateltua, kasteluun tarkoitettua vesikuormaa (vrt. ottolupa Keravanjoesta). Muotoiluun korvaavaa maata ei saanut tuoda, eikä tuotu.

Kaupungin väki ei rakenna kenttiä, vaan myöntää tai epää lupia sekä valvoo lupien noudattamista. Jos yksi kenttälupa on myönnetty, on jo silloin pitänyt perehtyä luvan myöntämisen edellyttämiin asioihin.