Vastaa aiheeseen: Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?Vastaa aiheeseen: Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?

#1241886 Ilmoita asiaton viesti

Rakennuslehti uutisoi:
”Kaupunki julisti Petikon alueen vuokrattavaksi golfkentän rakentamiseksi vuonna 2014. Alueesta tuli neljä hakemusta. Kaksi hakijaa hylättiin, sillä ne ilmoittivat rahoittavansa kentän osin maanläjityksellä.
Vantaa linjasi, ettei kenttää saa rahoittaa maanläjittämisellä. Läjitys tarkoittaa esimerkiksi rakennustyömailta kaivettavan maan vastaanottamista.
Vantaan golfpuisto ilmoitti hakemuksessaan rahoituksensa koostuvan omarahoituksesta ja lainasta. Myöhemmin ilmeni, että yritys rahoitti rakentamista myös läjittämällä.”
– Ville Nurmen mukaan tämä tapahtui ”projektisuunnitelman tarkentuessa”…
— eikö tässä nyt ole aivan selvästi kerrottu, että maanläjitys ei ole sallittua? Jos sopimus on saatu hakemuksessa olevin perustein, ei kai sitä voi ruveta lennosta vaihtamaan linjauksen vastaiseksi?
Mitähän mieltä nämä kaksi rehellisesti läjityksestä kertonutta hakijaa ovat tilanteesta?
Helppoa näyttää taas olevan kovin sanoin arvostella Vantaan kaupunkia, joka ei ole hoitanut kunnolla valvontaa ja seurantaa, mutta eikö olisi syytä nyt vaan ensin arvostella ja kääntää kiukku kentän rakennuttajiin ja rakentajaan.