Vastaa aiheeseen: Seurojen tasoituskäytäntö? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSeurojen tasoituskäytäntö?Vastaa aiheeseen: Seurojen tasoituskäytäntö?

#1222573 Ilmoita asiaton viesti

Hyvää jutustelua.

Sain sitten yhteyden kattojärjestöömme ja kävimme mielenkiintoisen keskustelun, jossa oikeastaan kaikki tässäkin palstalla huomioitu tuli läpikäytyä.
Asia on juurikin niin vaikea kuin se vain voi olla. Ohjeet ovat olemassa, mutta niiden noudattaminen on hieman sanoisinko vapaaehtoista ja valvonta vieläkin vaikeampaa.
Lähtökohtana on liiton anatama ohjeistus. Herrasmieshöllennyksenä siihen annettiin mahdollisuus ilmoittaa tasoituskierroksen pelaamisesta merkitsijälle ennen kierroksen aloittamista. Mahdollisuutta voi käyttää, jos kierrosta ei ole kyetty ilmoittamaan tasoituskierrokseksi sääntöjen edellyttämällä tavalla. Edellyttäen, että asia sopii merkitsijälle.

Keskustelussa toin esille myös tuon oman varovaisen esityksen kortin jättämisestä. jos kaikki edellytykset täyttyvät ja merkkari hyväksyy pelin oikein pelatuksi. Ajatukseni jäi kytemään ja menee eteenpäin.

Todennäköisesti aktiivisesti kilpailuja kiertävillä ei ole ongelmaa asian kanssa ollut. Se suuri massa seuroissa, joka pelaa seuran sisäisiä kisoja, enemmän tai vähemmän tosissaan, tiheämmin tai harvemmin, tulisi olla kohderyhmänä aktiiviseen kortinjättöön.

Mutta näillä mennään, ohjeistin oman seurani ja caddiemasterit. Toivottavasti kortteja satelee tiheämmin vastaisuudessa.