Vastaa aiheeseen: Millainen malli nykyisen tilalle - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillainen malli nykyisen tilalleVastaa aiheeseen: Millainen malli nykyisen tilalle

#1220254 Ilmoita asiaton viesti

Golfpisteen uutisissa kerrotaan Etelä-Pohjanmaan kenttien yhteisestä pelaamisesta 100 €:n lisämaksulla… Mielenkiintoista.

Hieman siinä kusastaan omistajien omaan nilkkaan kun tarjotaan kyseistä mahdollisuutta myös vuokratuilla pelioikeudella pelaaville. Kaikki tällaiset edut tulisi rajata koskemaan vain osakkaan itsensä pelaamista. Mutta ehkä Etelä-Pohjanmaalla ajatukset ovat muuttunut nykyään aikaisempaa sosialistisemmaksi. Vain halutaanko pohjanmaalla tosiaankin tarjota lisäetuja (jo muutenkin) alle kenttien hoitovastikkeiden hinnalla pelaaville hyyryläisille.

Parempi vaihtoehto olisi se että osakkaat saisivat vastavuoroisesti pelata toistensa kentillä ilman lisämaksua. Huomioiden toki vastavuoroisuuden toteutumisen siten että pelaaminen kohdistuu tasapuolisesti kaikkien kenttien kesken. Tilannetta olisi aika helppo seurata vaikka vuositasolla ja miettiä ratkaisuja tasapuolisuuden parantamiseen jos aihetta ilmenee.

Ymmärtäisin asian paremmin jos kyseinen lisämaksu koskisi vain vuokrapelioikeudella pelaavia.

Jos joku haluaa vängätä että tarvitaan lisätuottoja järjestelmän kattamiseksi, niin mikä estää niiden nakittamista kokonaisuudessaan vuokrapelaajien kustannettaviksi.

P.S. Itseäni tämä ei kosketa. Olisi silti mukava kuulla perusteluita miten tällaiset (sinällään oikeat ideat – jos ne ymmärrettäisiin kohdistaa omistajille) tarjoukset parantavat osakkeiden jälkimarkkinoita?