Vastaa aiheeseen: Rio 2016 Olympics - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluRio 2016 OlympicsVastaa aiheeseen: Rio 2016 Olympics

#1069785 Ilmoita asiaton viesti

-Sabane-

Miten kisakentät ylipäätään viritetään naisille sopiviksi? Meinaan, että sijoitetaanko tiiboksi siten, että esteet tulevat peliin avauksella, jolloin lähestymiseen jää pidempi matka vai siirretäänkö tiibokseja sen verta eteen, että esteet eivät ole niin paljon pelissä avauksella, jolloin lähestymisiin päästään käyttämään ”samoja mailoja kuin miehet”?

Kylläpä oli erinomainen kysymys.

ts tuossa jo aiemmin sanoikin että samalta matkalta lähestyttäessä pallo tosiaan käyttäytyy miehillä ja naisilla aivan eri tavoin, että tältä osin olisi todella mielenkintoista kuulla miten kenttä suunnitellaan miesten ja naisten välillä.

Ainakin minulla kotona, itse lyön wedgeillä ja lyhyillä raidoilla noin PGA averagea ja puolisko vetää LPGA averagesta noin -10% ja kyllä esim PW:n spinnissä on eroa varmaankin ainakin sen 3000 rpm. Toki tuohon nyt vaikuttaa moni muukin asia, mutta näin niinkun yksinkertaistettuna.

Eli jos lähestytään ”samalla mailalla ja samasta mitasta”, voisin kuvitella että miehellä 125 m / pw vastaa käyttäytymiseltään, kaareltaan ja spinniltään naisilla 80-90 m / GW.

Mitäs sanoo ts? Sinulla on tällä olevista varmaankin asiantuntevin mielipide? Oma tyttösihän painaa varmaan selasta LPG averagea, varmaankin jopa vähän päälle.