Vastaa aiheeseen: Vierumäen valinnat - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluVierumäen valinnatVastaa aiheeseen: Vierumäen valinnat

#1066347 Ilmoita asiaton viesti
KL

Mikä mahtaa olla toverien toverin ristiretken perimmäinen syy? Miksi CT-kisaa ei saisi järjestää Suomessa? Missä ne sitten pitäisi järjestää? Ja miksi? Ovatko muut maat rikkaampia vai hiertääkö jokin muu seikka?

Omasta näkövinkkelistäni CT-kisa on kallis tapahtuma näin pienessä golfmaassa, mutta antaa mahdollisuuden pelata kovatasoista kisaa monelle sellaiselle, joka ei välttämättä muuten koskaan pääsisi moista koettamaan ja kokemaan ja kenties juuri kokemuksensa kautta pääsee eteenpäin urallaan.

Mitä tulee katsojien määrään, niin Vierumäellä niitä ei varmasti tule olemaan tungokseen asti, mutta varmasti useita satoja per päivä ja monille heistä kisa tulee olemaan unohtumaton kokemus, on se peli siellä alemmallakin ammattilaistasolla sentään niin erilaista kuin mitä kotimaassa on totuttu näkemään.

Mutta kertoisikos toverien toveri mikä tässä(kin) CT-kisassa häntä niin hiertää? Jos kyse on rahasta, niin hän voi jättää maksamatta seuransa jäsenmaksun ja tehdä hiljaisen protestin. Kyllä golfia voi pelata kuulumatta mihinkään seuraan.

P.S. Hiljalleen on selvinnyt tämän toverien toverin henkilöllisyyskin…