Vastaa aiheeseen: Tasoitussuunnittelulla tuhansien euron palkinnoille? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTasoitussuunnittelulla tuhansien euron palkinnoille?Vastaa aiheeseen: Tasoitussuunnittelulla tuhansien euron palkinnoille?

#1064406 Ilmoita asiaton viesti

Tämä ketju on varsin aiheellinen, mutta ongelma esiintyy kaikissa tasoituskilpailuissa. Otan esimerkiksi senioreiden aluetourin. Uudenmaan alueella eräs tietty henkilö on pärjännyt hyvin osakilpailuissa ja varmaan pärjää loppukilpailussakin. Tasoitus on pudonnut kahdessa kisassa, joihin on osallistunut, mutta nousee taas kuin korkki vedessä ennen seuraavaa kisaa.

Palkinnot ovat vain kymppien luokkaa ja jotain ”pyttyjä”, joten niiden takia tasoitushuijari ei huijaa. Ehkä se on verissä, kuten täällä jo todettiin. Huijannee myös golfin ulkopuolella?

Aluetouriin osallistuu satoja pelaajia eri ikäryhmissä. Tämä tietty henkilö pilaa nimenomaan 65-vuotiaiden sarjan kisaa.

Pelasin tänä kesänä M65-tourin (siinä on myös hcp-sarja) osakilpailussa sellaisen henkilön kanssa, joka sanoi luopuneensa aluetourista, koska ”tämä lierihattuhuijari” osallistuu ja vie voitot kotiin.

Pelaajien keskuudessa tämä tyyppi tunnetaan ja kuulemma golfsenioreihin päin ollaan oltu yhteydessä. Tapahtuuko mitään, tuskin…