Vastaa aiheeseen: Green card-kurssit. - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluGreen card-kurssit.Vastaa aiheeseen: Green card-kurssit.

#1064005 Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa katso Golf Talman sivuilta mitä tuo 59 Euroa sisältää, samoin Vierumäen sivuilta kurssien hinnat. Halvin hinta tällä hetkellä 190 Euroa. Ei tarvitse sanoa, muistaakseni.

Alkeiskurssin hinta on nyt vain 59 euroa. Hinta sisältää Green Card testit ja kortin, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää. Vaikka hinta on kohdillaan niin mitään ”piilokuluja” tai vastaavaa ei kurssilla käytetä.

Kahdessa 3,5 tunnin opetuspaketissa saat ammattitaitoiset ohjeet golfin perusteista putista sääntöjen kautta draiviin. Pelaamista pääset kokeilemaan RUNSAASTI laadukkaalla Golf Talman Par 3 kentällä. Näin ollen harjoittelua on tekniikka / lyöntiharjoituksen lisäksi myös kentällä. Onhan tärkeää oppia reipas ja kaikkien kannalta mukava pelirytmi.

En tiedä mitä oikein tarkoitat mauno. Käsittääkseni tuo on ok starttipaketti jolla pystyy aloittamaan golfharrastuksen.
Se, että miten polku golfariksi tämän jälkeen jatkuu on sitten toinen asia. Se voi olla jonkin kokeneemman golfarin kanssa (esim. tapauksessa jossa joku golfari on houkutellut aloittamaan tai esim. vaimo haluaa myös aloittaa), mahdollisesti itsenäisesti opiskellen (ja kysellen) tai seuran kursseille osallistumalla.