23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Vuosaaren humisevat harjut

Etusivu Foorumit Yleistä Vuosaaren humisevat harjut

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183538 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mielestäni Stadin irkkulinks-kenttä on saanut liian huonon rankingin varsinkin kun se ontämänkesän tulvista selviytynyt mestarillisesti. Muutenkin luonnon läheinen kenttä – kuten luonnon lentomäki -on parasta lajissaan. EI immeisten tulisi mennä tekemään väkisin kenttiä , vaanniini kuin alkuperäiset luonnon olosuhteet on ollut tai matkia niitä, vaikkakin nummienalla taitaa olla ssirtomaata -eikuiteskaan MickeyMouse – bunkkereita . Käykää tarkistamassa Vuosaaren ranking please ja käykää nautimassa Vuosaaren nummien suhinasta 1 km Vuosaaren metroasemalta .

    #366367 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jep… ranking liian huono…

    Halvatun hyvässä kunnossa oleva kenttä!!!

    ( verrattuna muihin kenttiin )

    eikun huomenna pelaamaan…. 😉

    #366368 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itsekin Vuosaaren haukkumiseen syyllistyneenä vedän sanojani takaisin. Kolmannella kerralla kentän itse asiassa mukava perusluonne alkoi avautumaan.

    Ei niitä sokkolyöntejä ollut kuin muutama. Kentän kunto oli loistava. En tiedä olisiko reikäjärjestystä mahdollista muuttaa niin, ettei edestakaisia siirtymiä tulisi niin paljon. Ymmärrän kyllä, että ulosmenon jälkeen toivotaan asiointia ravitsemusliikkeessä.

    Ja sehän on pelaajan oma vika jos paiskoo pallonsa pitkiin raffeihin, joten Vuosaari kouluttaa kyllä maltillisuuteen ja järjen käyttöön. Arvaan kyllä, että valtaosa viime tiistain pelureista ja tuskinpa sankari itsekään liputtaa varovaisen pelistrategian puolesta?

    Itse hukkasin yhden pallon ja senkin nielaisi vesieste. GF on normaalina aikoina sen verran hinnakas, että hillitsee jatkuvampaa pelailua vaikka sijainti kehäI:n välittömässä tuntumassa asuvalle olisi erinomainen.

    #366369 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vuosaaren kentässä on yksi todella hyvä puoli ja se on, että sinne pääsee keskustasta todella nopeasti ja vaivattomasti. Kenttä sinänsä on melko tylsä, paria reikää lukuun ottamatta.

    Todella huonoa on taas niukat tilat, eli välillä tuntuu kuin pelasi henkensä kaupalla. Väylät ovat liian lähellä toisiaan ja monella reiällä joutuu pelaamaan ’vastapalloon’.

    Ja kun sitä mainostetaan merihenkisenä niin ei voi muuta kuin nauraa. Tulee mieleen Huoneistokeskuksen ’merikin pilkottaa’ mainoslauseet.

    Keskellä kesää oli noin kolmen viikon aika, jolloin kenttä oli todella mielenkiintoinen. Raffit oli todella pitkiä ja sitkeitä, eli oli pakko pelata varmasti keskellä väylää. Joskus elokuun alussa raffit trimmattiin aivan liian lyhyiksi, mutta oletan että klubituupparit olivat valittaneet kun pallot hukkuvat raffeihin ja kierrokseen kulunut aika venyi yli viiden tunnin. No ymmärtäähän tämänkin, jos aloittelija on maksanut itsensä kipeäksi ostettuaan ylihintaisen osakkeen ja sitten harrastus ei olekkaan niin kiva kun kenttä on liian vaativa….

    #366370 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei, otapa Tomik se greippi pois hanuristas äläkä ota asioita, etenkään golfia, niin vakavasti…

    #366371 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Dear ritari!

    Mukava, että Vuosaaren haukkumiseen syyllistyneenä vedät sanojasi takaisin. Vuosaari on ihan kelpo pelipaikka ja kotikenttäni. Kehittämistä ja parannettavaa toki on, kuten muillakin kentillä, mutta kokonaisuus on ihan hyvä.

    Ps. Milloinhan vedät sanojasi takaisin Paloheinän suhteen? Useissa viesteissäsi tunnut edelleenkin sivuavan jollain tapaa Paloheinää pilkallisesti. Miksi ihmeessä ja mitä se hyödyttää?

    ;=)

    #366372 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Asiaa mäkisuksi!

    Kymmenittäin Suomen kenttiä pelanneena ja Skotlannisakin käyneenä, voin todella todeta Vuosaaren kuuluvan maamme kenttien aateliin. Varsinkin nyt, kun se on saatu asialliseen kuntoon.

    Ymmärrän kyllä arvostelua, varsinkin lajia vähemmän harrastaneiden osalta – palloja hukkuu raffiin, vaikka suurin piirtein nähtiin minne ne lensi jne….

    Siirtymät on toki hiukan kurjat, mutta nyt on mahdollista helpommin 9 tai 27 reikää.

    #366373 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ’ Ymmärrän kyllä, että ulosmenon jälkeen toivotaan asiointia ravitsemusliikkeessä.’

    Itse koen tämän enemmänkin niin, että kaipaamani yksityiskohta kotikentälläni, on toteutettu Vuosaaressa toimivammin => Kaksi pelattavaa ysiä, jos ei ole aikaa pelata koko kierrosta.

    #366374 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mielelläni tulen jatkossa Vuosaareen, jos mahdollista Mäkkärin happenin 29.8. ja miksei muutenkin.

    Tuo Henkan pointti on tarkemmin ajateltuna ihan totta ja ei minulla ole mitään pikku taukoa vastaan ulos- ja sisäänmenon välillä.

    Paloheinät on käsitelty ja kentän sekä vanhojen asioiden ajoittaiseen esillenosteluun syllistyvät ihan jotkut muut (viimeksi nim. zepal).

    Minulla ei ole ollut mitään syytä muuttaa käsityksiäni oy:n aikoinaanäärimmäisen huonon maun jättäneestä härskistätoimintapolitiikasta. Mutta missään tapauksessa en halua alkaa vatvomaan vanhoja ja käsiteltyjä asioita.

    Toivon mukaan Paloheinässä pelaavat ovat tyytyväisiä kenttään ja kehitykseen ja että tarvittavat lisämaat saadaan joskus. Se ei ole minulta pois.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Vuosaaren humisevat harjut

Etusivu Foorumit Yleistä Vuosaaren humisevat harjut