5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Vuosaaren Humisevat harjut kunniaan

Etusivu Foorumit Yleistä Vuosaaren Humisevat harjut kunniaan

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183519 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni Hesan ykköskenttä on Vuosaaren linksit. Melkein metrolla ja bussilla bunkkeriin. kenttää on alkuperäisen kolohvikentän tyylinen ja tosi kiva kokea kolohvia kuten paimenet kedoillaan Katsokaa – kentän pelanneet kenttäarviotasoa – nyt varsinkin tällaisen märkänä kesänä puolustaa paremmin paikkaansa kuin arvioinnit kertovat – lue ja käy rankkaamassa.

  #366163 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vuosaari on varmasti Hesan ja vähän laajemmankin alueen ykköskenttä syksyisin, erityisesti märän kesän jälkeen. Muttei siitä mihinkään pääse, että layoutiltaan tai ainakin tiloiltaan se on liian ahdas. Yhdelläkään muulla niistä 118:sta kentästä, joilla olen pelannut, ei ole kuulunut sellaista jatkuvaa fore-ulvontaa kuin Vuosaaressa. Niihin huutoihin ei enää kiinnitä edes huomiota. Paitsi sitten kun paukahtaa…

  #366164 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä mua ainakin pelotti siellä pelata. Yhtä vaarallinen kuin YSG.

  Linksmäisyys viehätti.

  #366165 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pojat,pojat pysytään omalla väylällä.Ei tarvitse foreja huudella.Sitäpaitsi vuosaaren kummut ovat sen kentän metsiä.Ettehän te roiski lyöntejänne muillakaan kentillä pitkin metsiä?

  #366166 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Eihän me huudeltukaan, mutta alvariinsa kuulu huutoja ainakin ykkösväylällä ja joka puolelta. Ei oikein tiennyt mistäpäin tulee vai tuleeko ollenkaan.

  #366167 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En ole YSG:ssä koskaan pelannut, mutta eiköhän sielläkin pelaajat itse tee pelistä vaarallisen, jos niikseen on, eikä kenttä. Siksihän meillä golfissa on green cardit, sääntökurssit ja etiketti, jotta osattaisiin pelata erilaisia kenttiä ja vaihtelevissa olosuhteissa.

  En vain voi oikein vakavasti ottaa näitä jatkuvia kommentteja siitä, kuinka pelotti pelata Vuosaaressa. Mitä muuta pelkäät? Ainakaan et omalla autolla uskaltanut ajaa Vuosaareen, ja jos metrolla menit niin liukuportaat ne vasta vaarallisia ovatkin, ja olisihan joku taas saattanut kirvestäkin heiluttaa siellä metrovaunussa.

  Eli hiukan provosoiden, mutta kuitenkin tosi tarkoituksella: turvallisuus ja läheisten huomioonottaminen on ensisijaisen tärkeää aina, kun mailaan tarttuu, oli sitten mikä kenttä tahansa kyseessä.

  Forea kuulukin huutaa, jos ei näe minne pallonsa huitaisee. Enemmän olisin huolestunut, jos fore-huutoja ei kuuluisi!

  Tervemenoa Vuosaareen kokemaan ripaus golfin juuria, vielä sataa ja tulee monena päivänä:)

  #366168 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vaikka kuinka olisi kristillinen ja rakastaisi ja huolehtisi lähimmäisistä niin silti se pallo saattaa lipsahtaa reilustikin ajatellusta kohteesta.Ja jos on ahdas kenttä niinkuin vuosaari ilmeisesti on, niin osumisen mahdollisuus tietenkin suurempi kuin väljällä kentällä.Kyllä kentällä on suurikin vaikutus pelin turvallisuuteen.

  #366169 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pelaamaan pitää vielä päästä – jahka saan uudet rautani käsiteltäväksi… Pitäisikö tästä keskustelusta ymmärtää, että Vuosaari on edelleen pelikunnossa? Kerneineen päivineen?

  #366170 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  YSG:ssä sentään voidaan ja yritetään korjata vaarallisuutta. Kenttä on nyt 9 reikäinen ja ahtaalla alueella. Sinne kuitenkin tehtiin juuri väljästi 3 uutta väylää ja seuraavaksi entisten 9 väylien paikalle tehdään vain 6 väylää. Tilaa tulee enemmän ja turvallisuus paranee.

  Vuosaaressa ei ilmeisesti lisätilaa ole, joten tähän ratkaisuun ei voida mennä. Enpä oikein edes usko, että siellä on mitään tehtävissä turvallisuuden parantamiseksi.

  Niin ja omalla autolla menin Vuosaareen 😉 Ja menen varmaan vielä joskus toistekin, sillä se linksmäisyys oli kiva. Taidan koettaa valita rauhallisemman ajan, jotta ei pelottaisi niin paljoa kuin viimeksi. Nimim. Palloa tuli pelaajien yli ihan reippaasti sokkoväylillä ja forea kuului jostain viereisiltä väyliltä. Ei osumia onneksi. Niin ja ihan kiva oli, että foren huusivat.

  Mukava puoli pelillisesti Vuosaaressa on se, että voi tosiaankin vähän roiskia vähän minne sattuu ja silti on aika usein väylällä. On se sitten naapuriväylä tai naapuriväylän naapuri. Todennäköisyys helpohkoon jatkolyöntiin on paljon suurempi kuin esim. Sankivaarassa tai Kerigolfissa 😀 FOOOOORRRRRR!!!!!!

  #366171 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen pelannut miljoona kierrosta Vuosaaressa, eikä ikinä ole pelottanut. Ehkä niitä foreja kuuluu vähän useammin kuin muilla kentillä, mutta ei se silti mikään vaarallinen kenttä ole. Älkää uskoko kaikkea, mitä täältä luette (mun mielestä Audi on paska auto)…

  #366172 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ettei vaan olisi sattunut käymään niin että kriitikoille olisi tullut surkea score vaikealla kentällä :O)

  #366173 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onko Vuosaari vaikea kenttä?

  #366174 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Syyskuussa eka kerta Vuosaaren haukutulla kentällä oli erittäin positiivinen kokemus. Toki porukkaa kentällä oli vähän ja vähän fore-huutojakin kuului. Toinen kokemus ’luksus’ kenttä Kulloosta seuraavana päivänä ei mitenkään säväyttänyt kesken eräisyydestä johtuen. Että se mielikuvista eri kentistä.

  #366175 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kerran oli Vuosaaressa pelannut ja voitin kuitenkin kesän tärkeimmän turnauksen sillä kertaa. No ei se tulos mikään huippu ollut. Ja kentästä tykkäsin oikeasti muuten, mutta silti se tuntui vaaralliselta. Tämä on _vain_ minun mielipide.

  #366176 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hannut totesi, että Kulloo se vasta pettymys onkin. No niin todella on. Siellä ei luxuksesta ole tietoakaan muualla kuin autojen parkkipaikalla. Mutta turvallinen kenttä Kulloo on.

  Vuosaari ei ole turvallinen, mutta muuten hieno ja erottuva golfkenttä ja näin syksyisin muihin verrattuna luxusmaisessa kunnossakin.

  Ei tästä tarvitse Vuosaaren jäsenten hernettä nenään ottaa. Kyllä minä tulen jatkossakin, vaikka yksi ryhmästämme saikin lievän osuman viime kierroksella.

  #366177 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vuosaaren hyvyys on siinä ettei vastaavaa kenttää ole Suomessa eli kaikilla on mielipide siitä ja kuten mainittu imee vedet todella hyvin. Itse kenttä on mielestäni onnistunut – eri mittaisia ja eri suuntaan olevia par 3, pitkiä ja lyhyitä par 4, 2 päälle lyötäviä par 5, hyvät lyönnit palkitaan. Huonoa on se ettei huonosta lyönnistä rangaista pahasti, mikä mielestäni kuuluu links golfiin.Eli kunnon hevosheinikot niille kummuille niin ihmiset joutuvat hieman ajattelemaankin avauksia. Nyt esim. siellä takana olevilla 2 par 5 ja 4 par 4 voi rätkiä aika huoletta ja pallot löytyy raffista, seuraavalta tai sitä seuraavalta väylältä. Eli jättäkää raffit leikkaamatta niin fore -huudot vähenee.

  Huonointa Vuosaaressa on harjoitusalueiden kunto.

  #366178 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  No se on hyvä kenttä jos saa lyötyä tuupparikin kahdella par5 greenelle :-).

  Eipä sitä heinää tartte kasvattaa, laittakaa niitä valkoisia paaluja ja avot (mikäli mahdollista)

  #366179 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eihän harjut humise?

  #366180 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Humiseva harju on yhden Bromthen sisarustenKIRJOITTAMAN kirjan nimi – aika kuuluisa klassikko linksien suunnalta.

  Menin ekaa kertaa pelaamaan Vuosaaren Linkseille eli humiseville harjuille Baskerville koiran maisemiin – C. Holmes, koskA luin Harri Jylhän Vuosaaren kolohvia koskevan mainoksen HS:ssa . mainoksessa korostettiin , että lyhennä golfmatkaasi irkkuun ja tule Vuosaareen.

  JUUURI TÄMÄ OIVALLUS, KUN MENET HUMISEVILLE BASKERVILLEN KOIRAN LINKSEIILE — AVAA OVEN KENTÄN HIENOUTEEN.

  IMAGINE YOU PLAY GOLF IN IRELAND !!

  NE , JOTKA OVAT PELANNEET IRLANNIN AIDOIILLA LINEKSEILLÄ VÄITTÄVÄT , ETTÄ NE ALKUPERÄISET KENTÄT VASTA VAARALLISIA OVATKIN. EHKÄ ENTISENÄ MÄKIHYPPÄÄJINÄ TÄLLAINEN PIENI VAARANPOIKANEN VOI VIEHÄÄTTÄÄKI. KUN ON PELANNUT KENTÄN KYMMENEN KERTAA 3 VUODEN AIKANA EI VAAROJA OIKEASTAAN OLE ,VAAN TIEDÄT VAROA VÄHÄN JA HUUTAA OIKEISSA VAARA-TILANTEISSA LUJAA KUIN THE HOUND OF BASKAREVILLAGE.

  JOS ET OLE VIELÄ PELANNUT MENE IHMEESSÄ ENSI VIIKONLOPPUNA JA TAVATAAN 29.8. 2005 UUDESSA KISASSA.

  VAIN VÄYLÄLLÄ 13 JA 15 OLI 19.10, VÄHÄN PEHEMEÄTÄ.

  jOS ET OLE PELANNUT ET VOI PUHUA KENTÄN VAARALLISUUDESTA –
  SITÄ EI OIKEESTI OLE.

  RANGELLÄ OLI MATALA AITA TIEN VIERESSÄ, JOSTA PALLO TULI KIERTEELLÄ KÄVELIJÄÄ KOHTI – AITAA ON KOROTETTU.
  HARJUT HUMISEVAT, BASKERVILLE DOGS ARE YELLOWING AND
  LINKSEILL ON MAKIAA KOLHVATA.

  #366182 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mäkisuksi todistaa, että Vuosaaren harjut humisevat ja kehottaa, että ’menkää pelaamaan ensi viikonloppuna’.

  Vuosaaren harjut eivät enää humise – ainakaan golfareille. Kenttä on tänään suljettu ja Rukka-sääpalvelun ennusteiden mukaan pysyy kyllä suljettuna viikonlopunkin.

  #366183 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Joo oli suuri hämmästys, kun tänään soitin Vuosaareen – tänään tosiaan closed ehkä kuitenkin huomenna su 31.10. voi pelata.

  Kentttä oli kuitenkin kunnossa, mutta niinhän Kytäjäkin on pantu syysremonttiin, koska sadekesä kerkesi vaurioittaa sen verran, että tehdään kevätkorjauksia ennakkoon.

  Mutta kiitos Vuosaarelle, että saimme pelata 19.10 60 v- kolohvini
  kivan kaveriporukan kaa tosi hienoisssa links-olosuhteissa.

  Yrittäkää huomenna tai ensi viikolla tai sitten esni kaudella , mutta käykää irkkumassa humisevill harjuill – siellä on sitä kolohvin Mekkaa-
  santa ändryytä.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Vuosaaren Humisevat harjut kunniaan

Etusivu Foorumit Yleistä Vuosaaren Humisevat harjut kunniaan