Aihe: volvo open - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

volvo open

Etusivu Foorumit Yleistä volvo open

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  On se kakko kova jätkä johtaa kahdella lyönnillä 10 pelatun reiän jälkeen ja on -11 ja neljä alle tätä päivää onnea vaan toivottavasti kaikki natsaa..

  Hienosti menee Roopella.

  Harmi vaan, että sähköinen tulospalvelu tökkii kärkiryhmän osalta juuri ratkaisureiillä. Yhtään väylää ei ole tullut enää tuntiin…

  Jännäksi menee, 16r Kakko johtaa. Nyt harmittaa todellakin kun ei flunssan takia uskaltanut lähteä katsomaan..

  kolmen pelaajan uusinta

  ekalla uusintareiällä (18) birdie !

  Upea suoritus kerrassaan! Aukeaako Roopelle jotain uusia kilpailuja voiton ansiosta vai joutuuko hän tyytymään amatöörisääntöjen maksimimääräiseen palkintoon?

  Nimetön

  Etusivun mukaan olisi mahdollisuus 12kk pelioikuteen kaikille CT:n kisoille. Saas nähdä mitä Roope aikoo. Aivan mahtava juttu kuitenkin! Nyt riepoo kyllä tosissaan etten vaivautunut paikalle, vaikka jännittävä viimeinen päivä olikin odotettavissa 🙁

  Uskomaton golftapahtuma tänään Espoossa ja yleisöä vain kourallinen. Kyseessä oli ainoa isompi kansainvälinen kisa tänä vuonna Suomessa. Roopea kannustamassa oli lopussa vajaa 500 henkeä.

  Voitto ei tullut helpolla. Onneksi Roope näyttää olevan todella kovahermoinen kaveri. Mm. uusintaan pääsy vaati vaikeaa alamäkichippiä ja lähes 3-metrisen putin upottamista. Sitä ennen Roope oli pistänyt sisään kaikki vähänkään lyhyemmät putit.

  Yläpää on kunnossa, menestys amattilaiskisoissa odottaa.

  Katsoin Roopen esityksiä ekat 10 väylää ja pakko on todeta, että hänessä on kaikki ammattilaisen ainekset. Pitkät suorat avaukset ( mm. Axgren jäi 10-30 m ), varma rautapeli ja hyvät putit.

  On erittäin vaikea päätös, siirtyäkö heti ammattilaiseksi vai myöhemmin. Olen sitä mieltä, että ei vielä- vaikka houkutus olisi suuri!

  Onnea Roopelle loistavasta suorituksesta!

  Viime vuonna kerkesin paikan päälle ihailemaan suorituksia, mutta tänä vuonna oli valitettavan paljon muuta ohjelmaa. Ehkäpä ensi vuonna taas paikan päälle katsomaan.

  Roopella tiukka päätös edessä. Oikopolkuja on harvoin tarjolla, hyvä jos kerran elämässä, joten houkutus on varmasti suuri. CT:n voittaja kategorian käyttämättä jättäminen saattaa tarkoittaa huomattavan paljon pidempää ja raskaampaa tietä ET:lle.

  ts

  Onnea Roopelle hienosta pelistä.

  IHmetyttää aina vaan kun toppuutellaan tuota ammattilaiseksi siirtymistä että ’ei vielä’ Ei ole tosin kukaan oikeen kertonut, mitä pelaaja siinä häviää siirtyessään rahakentille. Eihän siinä lopulta muutu mikään muu kuin liiton tuki, joka kuitenkin on useimmiten korvattavissa muilla kuvioilla. Maajoukkuemiesten sopimuksista liiton kanssa en tarkalleen tiedä, mutta sovitut asiat hoitaen, anna palaa rahakentille.

  Toinen ihmetyttävä asia on, että juuri tuota liiton toimintaa ei ole useista ehdotuksista huolimatta saatu käsittämään myös ammattilaisten puolta. Taas on länsinaapuri osannut hoitaa asiat paremmin jo vuosia

  Nimetön

  Sattuiko kukaan muuten käväsee ET sivuilla juurin kun uutiset oli kirjoitettu… huvittava kirjoitusvirhe suoraan etusivulla ’Kakka takes the Amateur Approach to Win Volvo Finnish Open’… ei voinut muuta kun nauraa… sattuikohan kirjoittaja tajuamaan mitä tämä ’kakka’ tarkoitti? =)

  Totta kai Roopen pitää nimenomaan nyt lähteä ammattilaiseksi, koska taskussa on pitkä pelioikeus challenge tourille. Harva pelaaja tällaista lähtöä saa uralleen. Jos hän lähtisi vuoden tai kahden päästä, niin missä hän sitten pelaisi? Tahkoaisi Euro Tourin moniportaisia karsintoja ja jos kunto ei ole juuri sillä hetkellä huipussaan, ei ole mitään pelimahdollisuuksia. Nyt kun näyttää siltä, että suomalaisilta ovat villit kortitkin vähenemässä tai pahimmassa tapauksessa loppumassa.

  Ainoa asia, mikä pelottaa, on ikkunan nopea aukeaminen. Näyttää siltä, että Roopen taustat ovat yhtä kuin golfliitto ja sieltähän ei sitten mitään apua tule enää. Pitäisi löytää uudet taustavoimat.

  Miksi golfliitto ei voi avustaa edes aloittavia lahjakkaita ammattilaisia? Ei sellaisia Suomessa ole kuin kourallinen, jos sitäkään. Täällä on jo todettu, miten asiat on Ruotsissa.

  Jos Ruotsi on golfliiton mielestä liian kaukana, niin katsokaa miten muut suomalaiset urheiluliitot tukevat oman lajinsa urheilijoita. Vai onko Kalle Palander (Monaco) amatööri.

  Muut liitot ajavat oman lajinsa etua. Miksi golfliitto ei voi toimia samoin?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: volvo open

Etusivu Foorumit Yleistä volvo open