16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Virtuaali golfia

Etusivu Foorumit Yleistä Virtuaali golfia

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ennen kauden alkua, minkälainen golfkentän pitäis olla… No, tietenkin se alkaa helpolla par nelosella, tilaa riittävästi, niin kuin Old Coursella. Yks par femma, niin että sankari avauksella pääsisi koittamaan kahdella päälle. (hyvällä glubipelaajalla jäisi korkeintaa pitkää rautaa). Yks par nelkku, dogleg joka olis mahdollista lyödä yhdellä päälle, muttei sokkoreikä. Nysä par kolmonen ja yks ’liian’ pitkä par kolmonen. Pari viimestä reikää pitkiä, jotka vaativat kaiken taidon. Mikä kenttä täyttää nämä ehdot?

    vastaus: Altea Golf Espanja. Kentällä on yksi hieman yli 600 par 5 ja yksi ylämäkeen lyötävä par 3 jolla on mittaa klubiteeltä 223… saa muuten löydä ihan tosiaan! ja löytyy myös yksi 280m par 4 joka avataan korkean mäen päältä (löydään usein vielä myötätuuleen!).

    Paltamo

    1. Helppo, alle 300-metrinen par4. Griini riittävän vänkkyrä, jotta lähestyminen pitää saada lipulle että birkkua voi toivoa.

    3. Par5, jossa jopa minä voin nappidraivin jälkeen kuvitella lyöväni toisella päälle – griinin edessä oleva oja on kuitenkin todennäköisempi.

    8. & 11. Lyhyitä parkolmosia, varsinkin 11. bogi on tuupparillekin epäonnistuminen.

    15. Lyhyt dogleg vasempaan, oikaistavissa veden yli.

    16. Pisin par3, 172 metriä veden yli klubitiiltä.

    17. Hankalan puoleinen keskipitkä par4, griini hyvin vedellä suojattu.

    18. Pisin par5, 495 klubitiiltä.

    Oulun Sanki ennen remonttia

    1. Helppo par4.

    15. Par5, hyvän draivin jälkeen aukeaa reitti Sanginjoen suuntaisesti kohti griiniä. Lyötävissä kahdella päälle (ei, minä en tuohon pysty)

    11. & 17. Parneloset, lyötävissä yhdellä päälle. Ehkä.

    3. Lyhyt par3 veden yli.

    16. Pitkä par3 (~190 metriä) alamäkeen.

    17. Lyhyt, mutta ratkaiseva tai jopa rankaiseva reikä. Antaa valinnanvaraa ja mahdollisuuksia, mutta voi todellakin rankaista.

    18. Pitkä par4, oliko se jopa 370 metrin paikkeilla klubitiiltä – ainakin tuo simulaattorikenttä taitaa sanoa 372 meriä.

    Ei pida unohtaa 12, vain 384 kulibitiilta, mutta vaatii avauksen yli 190 ilmassa, jotta voi edes yrittaa paria kahdella putilla. Lahestyminenkin viela veden yli. Tuupparille todella haasteellinen, itselleni se tuntuu olevan enempi par femma 🙁

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Virtuaali golfia

Etusivu Foorumit Yleistä Virtuaali golfia