26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Vinkkejä simulaattoriin?

Etusivu Foorumit Yleistä Vinkkejä simulaattoriin?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Mul on tasotus 35.Eilen pelasin ParTgolf Double Eagle-simulaattorissa brutto 79.( coeur d’alene/mens tee).Oliskos tol pärjänny SM-skaboissa? Kannattaako draivit lyödä matalana vai? Mikä ois tavoteltava/optimaalinen loft kulma? Muita hyviä kikkoja?

    Itse ainakin huomasin simussa, että kun tiiaa pallon avauksessa oikein matalalle, niin kone mittaa avauksen aikas hulpean mittaiseksi. Meni jopa par nelosia yhdellä päälle ja ne oli yli 300 metrisiä. En ole koskaan lyönyt oikeasti yli 300 metriä, tietääkseni :-).

    Minua oudoksutti kovasti se, että simussa ”pitää” lyödä jotenkin eri tavalla kuin oikealla kentällä.

    Tuohan johtaa ajatukseen koulutanko kroppaani talvea vai kesää varten?

    Parin kierroksen muunneltu lyöntitapa ei haittaa, oppiipahan lyömään vastatuuleen, mutta entä paljon simulaattoreissa pelaavat?

    Oliskos 79:llä (mens tee) pärjänny SM-skaboissa ?

    Miten sen nyt kauniisti sanoisi ? Ei todellakaan.

    Itse olen pelannut pari kertaa 59, enkä ole kuvitellut, että sillä pärjäisi simun sm-kisoissa.

    Mjaah. Sellanen optimaalinen lähtökulma simussa on luokkaa 5 astetta. Kantsii opetella lyömään just näitä löyntejä kesää varten. Ja unohtaa kaikki mitä on puhuttu korkealle lyömisestä!

    Draivit kannattaa lyödä mahdollisimman matalalta tiiltä. Pituutta tulee selvästi lisää ( 30 – 100m). Tuo koskee samoin väylälyöntejä.

    Bunkkerissa ei kannata nostaa palloa korkeana lähipelissä vaan vetää matala chippi vain voima arvioiden. Pallo ei jää syväänkään bunkkeriin vaan tulee aina ulos. Pallo menee ihmeellisesti seinämän läpi.

    PT

    Kopioitu sivuilta http://www.golfsimulaattorit.fi = Tervetuloa kaikki Suomen amatöörigolfarit Sisägolfin Mestaruuskilpailuihin vuonna 2005. Alkukilpailuja järjestetään eri paikkakuntien ParTgolf -simulaattoreissa. Finaali pelataan 10.4.2005 Swingi tapahtumassa Wanhassa Satamassa. Pelimuotona on Foursome ja kenttänä Coeur dAlene. Peli pelataan takatiiltä.

    Siis parikisa!

    Lue lisää: Golfsimu

    Mul ei ole peliparia.. 🙁

    PT

    Sori, mul on. 64 Netto tällä hetkellä.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Vinkkejä simulaattoriin?

Etusivu Foorumit Yleistä Vinkkejä simulaattoriin?