Aihe: Varkaita kentillä, ei kai? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Varkaita kentillä, ei kai?

Etusivu Foorumit Yleistä Varkaita kentillä, ei kai?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #182984 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Aloin tuossa miettimään (taisi olla virhe), että onkos keltään tai tunteeko ketään keneltä olisi varastettu mailoja kun on ollut klubilla nauttimassa huurteista olutta tai muuten virkistäytymässä? Ainakin ennen muinoin oli tapana laskettelukeskuksissa laittaa sukset eripaikkoihin nojaamaan. Kuka sitä nyt toista suksea pöllisi. Tai eikös ne saa nykyään jo jonkinlaiseen lukolliseen telineeseen. Alkaa meinaan bägissä olemaan jo aikas arvokkaitakin mailoja ja olisi ikävää jos pitkäkyntinen nyysisi driverin joka on juuri alkanut toimimaan niinkuin pitääkin. Tai jos koko bägi häviäisi, huh.

  #357218 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo olen samalla linjalla on nimittäin ’pieni omaisuus’kiinni golf kamoissa , mutta katselen kyllä niiden perään jos tarve vaatii.

  #357219 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä on maailma karmeeksi mennyt, jos klubitalon tuntumassa pitäisi varkaita pelätä! Ei kai nyt ainakaan golffarit toisilta golffareilta välineitä varasta!! Eihän sellaiset tyypit voi golffia harrastaa. Kokonaan eri asia on se, että joillakin ulkomaisilla kentillä (esim. Espanjassa ja Portugalissa) on syytä varoa, ettei joku hiippari tule metsästä ja vie liian kauas jääneestä bägistä omaisuutta.

  #357220 Ilmoita asiaton viesti

  Klubin vierestä ei ole hävinnyt mitään, mutta joku varasteleen palloja avauksien jälkeen. Varmasti sen tässä pitäisi olla …

  #357221 Ilmoita asiaton viesti
  asa

  Muutama vuosi sitten kaverilta anastettiin Espaniassa, clubitalon edestä, rauta 6. Melko v-mainen juttu. Kaveri pelas 1 1/2 kautta ilman kuutosta, kun ei uutta saanut mistään. Nyt on bägissä eri valmistajan i6, mutta taitaa asia kaivella vielä tänäkin päivänä.

  Mistä löytyis Tommy Armourin 845s i6 stiffillä oem teräsvarrella?

  #357222 Ilmoita asiaton viesti

  Ennen sai jättää kamat vaikka klubin pihaan yöksi, eivätkä kadonneet. Toisin on nykyään. Harrastajamäärän nopea kasvu tuo väkisin mukanaan lieveilmiöitä. Tavaroiden katoaminen on yksi niistä.

  Helsingissä on jopa viety kamoja rangella sillä aikaa kun pelaaja on lähtenyt hakemaan lisää palloja automaatista.

  #357223 Ilmoita asiaton viesti

  On Suomessakin pöllitty bägejä klubitalon edestä sillä aikaa kun omistaja istuu rundin jälkeen virvoitusjuomaa nauttimassa. Tunnen yhden ja tiedän pari muuta tapausta eri Etelä-Suomen kentiltä.

  Vakuutuskaan ei taida korvata, kun jättää omaisuutensa valvomatta lukitsemattomaan tilaan.

  #357224 Ilmoita asiaton viesti

  Meillä on klubin yhtedessä sellainen varasto jossa kakkosnelosesta kyhättyjä kaappeja joita voi vuokrata ja lukottaa oman tunnon mukaan.

  Vaan onpa niissä sen verran isot lankkujen välit että ei uskalla jättää provee ykkösiä lojumaan kaapin pohjalle kun ne tuppaa sieltä häviämään.

  #357225 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Oma reseptini onkin viedä bägi suoraan kierroksen jälkeen autoon siinäkin on mutta jos se pitkä kyntinen viekin hemmetti auton ja bägin no mutta onneksi on vakuutus joka kattaa silloin.

  #357226 Ilmoita asiaton viesti

  Olin toissavuonna Talissa koputtelemassa. Kierroksen jälkeen olut jne..

  Klubitalolta ulos ja PERKELEEEEE! –> Bägi poissa! Uittu!!!. Meinasin jo hermostua, mutta kävimpähän rangella kattomassa ja siellähän mun bägi oli jonkun puupään kärryssä, ja kaveri kylmän viileesti ottamassa palloja tomaatista..

  Siitä lähtien oon painanu mailoihin pääkallon ja LAVIS-tekstin, ettei vaan sekotu kenenkään kanssa.

  #357227 Ilmoita asiaton viesti

  Ei se bägin autoonkaan vieminen aina auta. Hyvinkäältä vietiin kerran arvoauto parkkipaikalta.. 😉

  #357228 Ilmoita asiaton viesti

  Tarpeeseen menee jos joku multa bägistä jotain nyysii.

  Tarttis joskus työntää johonkin saksalaiseen turistibussiin koko laukku, pääsis niistäkin. Ja vois kotona perustella uusien hankkimista ’No ku joku varasti ne vanhat…’ Menisköhän läpi 🙂

  #357229 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  wilsonin rauta7 hävinnyt mystisissä olosuhteissa rangella vuonna 2002, eräällä länsirannikon nimeltä mainitsemattomalla kentällä.

  #357230 Ilmoita asiaton viesti

  Mitäs se puupää tuumas kun menit hakemaan mailojas?

  #357231 Ilmoita asiaton viesti

  Pitäis varmaan hankkia se i2nen. IHan vaan varkaita varten. i2lla sais jo stanssattua ottaan sellaisen jäljen ettei toista kertaa tulis ’lainaamaan’ toisten tavaroita. Toimenpide edellyttää kylläkin varkaan kiinni jäämistä ja pikaoikeidenkäyntiä.

  Itse olen tavannut vain rehellistä väkeä tähän asti. Moni on kantanut unohtamiani mailoja klubitalolle. Ja joskus itsekin olen bägiini vieraan mailan laittanut – griinin reunalta.

  #357232 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllahan ne sano, etta paa joku muu huppu tohon draiveriis (kun se alkuperainen), kun Igniten sain viime kesana. Oli kuulemma havinnyt bageista klubien edustoilla…

  Oon kylla muutenkin miettinyt noita bagien jattoja klubien eteen, silloin kun mennaan sisalle bisselle ym. Siina on muutaman tonnin vermekkeet pihalla kenenkaan vartioimatta. Mita muuta saman arvoista jattaisit siihen muiden otettavaksi? No, skimboja ihmiset jattaa ulos samalla tavalla. Ja sauvat multa kerran pollittiinkin Levilla, mutta saatiin kaveri rinteesta kiinni (tyhma kun oli) ja vedettiin sita porukassa nenaan.

  #357233 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Varkauksia tapahtuu varmasti joka kentällä ja varkaista emme pääse lopullisesti eroon missään.

  Tilaisuus tekee varkaan, sanotaan.

  Paras tapa suojautua varkaita vastaan on pitää omaisuuttaan silmällä. Rangella kannattaa olla jättämättä se megahypersikakallisdriver ilman valvontaa. Pyytää vaikka naapuria katsomaan sitä sen aikaa, kun käy klubitalolla. Mailoja ei myöskään kannata unohtaa bunkkereihin, sillä sikakallisspecialwedge voi jäädä palautumatta Caddietiskille. Bägin vieminen kierroksen jälkeen auton takaluukkuun vähentää varkausriskiä.

  Valitettavasti joskus joudumme opettelemaan näitä asioita kantapään kautta, kuten allekirjoittanut.

  #357234 Ilmoita asiaton viesti

  Multa tuossa taannoin vei kaveri putterin ja kaksi rautaa kun olin chippailemassa. Jätti kylmästi omat 70- luvun mailansa siihen ja lähti kävelemään. Huomasin nopeasti ja juoksin perään… Olin juuri lataamassa rauta-7:lla ohimoon, kun kaveri alkaa selittämään että oli vahinko. Vahingoksi vaikea uskoa, mutta kaveri oli niin nuori ja ressukan näköinen että tyydyin mutisemaan voimasanoja itsekseni…

  #357235 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kaikkihan ovat kuulleet ton vitsin.

  Aika rehellisiä suomalaiset kaiken kaikkiaan on. Jos joku kentällä jotain pöllii, se ei sillon sinne miljööseen kuulukaan, niinku noi mannet esimerkiks.

  Männä kesänä klubimme työntekijä yhytti kaksi romania klubin ravintolan keittiön takahuoneesta.

  Yllätetyistä toinen selitti ’kumme oltii yks päivä tos reidzil lyömäs niit holareit, nii kaverin mailat jäi tänne kerholle. Myö tultii kattoo et oisko ne tääl takahuonees ku tuol ees ei näkyny.’

  No mitäs sä sieltä käsilaukusta kaivoit. ’Mie katoi et onks siel kynää ja paperii’

  Ovat heimoveljensä jo vierailleet joillakin muillakin klubeilla kuulemma.

  #357236 Ilmoita asiaton viesti

  Kaveri tuumas vaan että ’OHO! -Kato perkele!’..

  Luonnollisesti hakkasin kaverilta legot kammariin ja katkoin vasemman käden kolme kiinnipitämää sormea.

  #357237 Ilmoita asiaton viesti

  Ei kait se yhtä yleistä ole kuin suksien pölliminen, mutta on multa viety spooni bägistä. Hyvinkäällä vietiin kisan jälkeen puinen Pingin spooni. Se oli hiottu puun väriseksi eli musta maali pois ja lakka päälle. Ehkä siinä kiinnosti erikoinen ulkonäkö. Kyllä potutti; oli nimittäin uskomattoman hyvä maila. Niitä ei paljo liikkeellä näy.

  #357238 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos on niin tyhmä että jättää tavaransa lojumaan minne sattuu niin syyttäköön itseään jos ne katoaa.

  #357239 Ilmoita asiaton viesti

  Ennen kisaa kamat ovat vielä autossa käydessäni hakemassa kilpailukortin. Ellei onnistu niin kaveri hakee molempien kortin ja toinen vie sillä välin molempien varusteet rangelle. Aina joku vahtii kamoja. En mielellään jätä bägiä siihen 30 muun bägin joukkoon pengottavaksi (pahimmassa tapauksessa). Kisan jälkeen aina bägi suoraan autolle ja lukkojen taakse. Oltiin sitten koti- tai vieraskentällä kisoissa tai harjoituskiepillä. Kahden kiepin kilpailuissa jätän bägin aina siten, että näen sen ravintolasta ruokailun aikana.

  Bissellä tai sisällä klubilla muuten käydessä jätän yleensä bägin sillei, että pääsen näkemään sen joko terassilta tai ikkunan läpi.

  Kuulostaa varmaan aika tiukalta, mutta mut on opetettu pienestä pitäen huolehtimaan omista välineistä kunnolla. Itse maksettu (ei rikkaan isän ostamat) niin kamoista tulee myös huolehdittua kunnolla.

  Eipähän aineskaan joudu syyttelemään itseään, että v**tu kun en vahtinut välineitä ja joku pölli ne.

  Oma vakuutus tietty voi korvata, mutta on siinä aina vaivaa, kun hommaa oikean tyyppiset mailat vanhojen tilalle.

  Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan. Ei kannata antaa edes mahdollisuutta viedä kamoja.

  #357240 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy olla aika varma itsestään kaikinpuolin, ennen kuin haukkuu ketään tyhmäksi.

  #357241 Ilmoita asiaton viesti

  Kenttien leimaaminen enemmän tai vähemmän turvallisiksi on arveluttavaa, Mutta Toopen kokemus(spoonin menetys) Hyvinkäällä ei ole valitettavasti ainoa. Itse vierailin siellä takavuosina kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla jouduin todistamaan varkausselvittelyjä. Ensin vietiin Coca cola lähipelikisassa käytössä olleet arvopallot lähes kaikki. Siitä hyvästä palkintojenjakotilaisuudessa juniorikilpailijat haukuttiin melko suoraan varkaiksi. Vaikka mitä ilmeisimmin syypäät löytyivät lähempää.

  Seuravana vuonna samassa kisassa hävisivät junnupelaajan kengät. Kenttähenkilökunta vain ihmetteli, koska ’eihän meiltä koskaan miktään varasteta’.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Varkaita kentillä, ei kai?